Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Sestdien Jelgavā notiks ''Crystal Dent'' BMX Latvijas kausa trešais posms

Toms Markss
Toms Markss

Sestdien Jelgavā notiks ''Crystal Dent'' BMX Latvijas kausa trešais posms
Crystal Dent BMX Latvijas kauss pārceļas uz Jelgavu
Foto: Sanda Balode

Šīs nedēļas sestdienā Zemgales Olimpiskā centra trasē, Jelgavā notiks aizraujošā “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa trešā posma sacensības. To sākums gaidāms pulksten 11:00. Svētdien turpat notiks Jelgavas atklātā čempionāta sacensības.

Aizvadītās nedēļas nogalē vairāk nekā 100 latviešu BMX braucēju godam pārstāvēja savu valsti UEC BMX Eiropas čempionātā, kas risinājās Itālijas pilsētā Veronā. Pēc vienām no gada nozīmīgākajām starptautiskajām sacensībām, laiks turpināt arī pašmāju vadošo BMX seriālu – “Crystal Dent” BMX Latvijas kausu.

Sezonas trešais posms norisināsies Jelgavā esošajā Zemgales Olimpiskā centra trasē. Šeit saimnieko viena no senākajām BMX organizācijām Latvijā – klubs “Mītavas kumeļi”. Tā galvgalī ir tēvs un dēls Aivars, kā arī Uldis Balbeki, kuri ar kluba vecāku un olimpiskā centra un pašvaldības atbalstu paveikuši lielisku darbu, lai BMX būtu viens no populārākajiem sporta veidiem lielākajā Zemgales pilsētā.

Sacensību sākums sestdien gaidāms no pulksten 11:00. Tikmēr izšķirošie braucieni gaidāmi pēc pulksten 13:00. Rezultātiem ērti sekot līdzi varēs platformā https://our.sqorz.com/org/lrf/event... Jelgavas posmam reģistrējušies jau teju 350 dalībnieki. Pro Open grupā gaidāma ļoti interesanta cīņa starp “AKSSC/ Valmiera Tālava VSS” sportistiem – Pasaules čempionāta pusfinālistu U23 grupā Emīlu Mārtiņu Treimani un Kārli Pedraudzi.

Svētdien no pulksten 11:00 turpat norisināsies Jelgavas atklātā čempionāta sacensības.

2024. gada Crystal Dent BMX Latvijas kausa kalendārs:

8. jūnijs: Jelgava
29. jūnijs: Ventspils
20. jūlijs: Vecpiebalga
3. augusts: Rīga
24. augusts: Valmieras novada Avoti
14. septembris, Madona
28. septembris, Smiltene

Izmantotie resursi:
lrf.lv