Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Riteņbraucējam Bogdanovičam 19. vieta Malaizijas daudzdienu sacensību posmā

Andris Liepa
Andris Liepa

Riteņbraucējam Bogdanovičam 19. vieta Malaizijas daudzdienu sacensību posmā
Māris Bogdanovičs. Foto: LRF

LETA. Latvijas riteņbraucējs Māris Bogdanovičs pirmdien Malaizijā izcīnīja 19.vietu daudzdienu sacensību "Le Tour de Langkawi" (UCI kat.2.Pro) otrajā posmā, savukārt Andris Vosekalns bija 126.pozīcijā.

Tūres otrajā posmā riteņbraucēji mēroja 154,5 kilometrus ar trīs sprinta starpfinišiem.

Lielās grupas finiša spurtā uzvarēja itālietis Mateo Malučelli no "Ukyo" vienības, otrais bija spānis Manuels Penjalvers ("Polti Kometa"), bet trešais Arvids de Kleijns ("Tudor") no Nīderlandes.

Bogdanovičš finišēja ar tādu pat laiku kā uzvarētājs, bet viņa tautietis un komandas biedrs "Hengxiang" vienībā atpalika trīs minūtes un 28 sekundes.

Kopvērtējumā līderpozīciju saglabā pirmā posma uzvarētājs krievs Gļebs Sirica ("Astana"), divas sekundes viņam zaudē Malučelli, bet vēl divas sekundes tālāk ir mājinieks Muhamads nur Aimans bin Rosli ("Terengganu").

Bogdanovičs no līdera atpaliek 12 sekundes un kopvērtējumā ieņem 24.vietu, bet Vosekalns ar četru minūšu un 34 sekunžu deficītu ir pēdējā 131.pozīcijā.

Sacensības astoņu posmu garumā noslēgsies 6.oktobrī.

Pērn šajā velobraucienā uzvarēja brits Saimons Kārs, Bogdanovičs ierindojās 87.vietā, bet Vosekalns - 109.pozīcijā. Sprinteru vērtējumā Bogdanovičam bija 26.vieta.