Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Video: Poļu riteņbraucējs atdod konkurentam uzvaru

Dīvaini svētdien Minskā noslēgušās UCI velosacensības "Grand Prix Minsk", kur pēdējā kilometrā vadībā esošais polis Mareks Rutkevičs pēkšņi samazināja ātrumu, lai atdotu uzvaru mājiniekam Nikolajam Šumovam. Pēc sacensībām Rutkevičs teica, ka tā kā sestdienas sacensībās uzvarējis polis, svētdien šīs valsts sportisti izlēmuši uzdāvināt baltkrieviem dāvanu. "Redzēju, ka Šumovs brauc aiz muguras un nolēmu viņu pagaidīt. Tomēr nebiju uzpirkts. Tā bija vienkārši palīdzība." Piekto vietu sacensībās guva latvietis Emīls Liepiņš, finišējot 11 sekundes aiz uzvarētāja.

, 2018-08-21 18:13, pirms 6 gadiem
Rutkevičs 37 gadu vecumā savu karjerai pats pielika punktu
, 2018-08-22 08:46, pirms 6 gadiem
Man Rutkevičs us visu mūžu asociējas ar Andreja Kivileva nāvi. Nebija viņš toreiz 2003.gadā vainīgs, bet arī bija iesaistīts tajā kritienā
Emīls Liepiņš. Foto: LRF

Romandijas velobrauciena prologā Liepiņš ieņem 14. vietu

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš otrdien izcīnīja dalītu 14.vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" pirmajā posmā - prologā.
Starts maratona distancei. Foto: Agnis Melderis.

Ar biatlonistu dominanci un Karro dalību Ķegumā sākusies Vivus MTB maratona sezona

Svētdien, 21. aprīlī, ar aptuveni 750 dalībnieku rekordu visās distancēs Ķegumā, atpūtas un sporta centrā “Zelta zirgs” sākās lielākā kalnu divriteņu (MTB) “Vivus MTB maratona” sezona. Pirmās divas vietas “Kärcher” 50km maratona distancē izcīnīja nupat Dienvidāfrikā “Cape Epic” uzvarējušie Oskars Muižnieks un Lauris Purniņš no “DTG-MySport”, bet trijnieku noslēdza daudzsološais biatlonists Renārs Birkentāls. Sievietēm par pārsteigumu parūpējās un uzvarēja apņēmīgā “Giant&Liv team Latvia” komandas braucēja Zane Priede, bet Latvijas Valsts mežu pusmaratonā piedalījās pasaules junioru čempions motosportā Matīss Karro.
Mārtiņš Blūms
Foto: KMC Racing team

Blūms Pasaules kausa 2. posmā XCO krosā finišē 30. vietā; uzvar Andreasens

Svētdienas vakarā pēc Latvijas laika Brazīlijas pilsētā Arašā aizvadīts UCI Pasaules kausa MTB XCO krosā otrais posms elites vīru grupā. Ļoti aizraujošā cīņā uzvaru izcīnīja Dānijas riteņbraucējs Simons Andreasens, bet Latvijas sportists Mārtiņš Blūms 104 dalībnieku konkurencē ieņēma 30. vietu.