Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Karbonāri sezonas pēdējās sacensībās finišē astotajā desmitā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Karbonāri sezonas pēdējās sacensībās finišē astotajā desmitā
Anastasija Karbonāri. Foto: LRF.

LETA. Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri, aizvadot savas šīs sezonas pēdējās sacensības, svētdien finišēja 75. vietā Ķīnā notikušajā UCI Pasaules tūres vienas dienas velobraucienā "Tour of Guangxi".

Šajā braucienā sportistes mēroja 134,3 kilometru garu distanci, kas bija sadalīta trīs apļos. Katrā no tiem bija jāpārvar viens otrās kategorijas kāpums.

Cīņa par uzvaru norisinājās starp divām atrāvienā aizbraukušajām atlētēm, spānietei Sandrai Alonso ("Ceratizit-WNT") pārspējot itālieti Džadu Borgēzi ("Human Powered Health"). Viņas finišēja trīs stundās 39 minūtēs un divās sekundēs, bet vēl divas minūtes un 47 sekundes vēlāk sacensības beidza grupa, kuras priekšgalā bija uzvarētājas komandas biedrenes poliete Marta Laha un austriete Katrīna Švainbergere.

Latvijas čempione Karbonāri ("UAE ADQ") bija kopā ar sportistēm, kas uzvarētājai zaudēja deviņas minūtes un 12 sekundes. Šajās sacensībās startēja tikai četras "UAE ADQ" riteņbraucējas, desmito un 11. vietu iegūstot attiecīgi itālietei Eleonorai Kamillai Gasparīni un polietei Karolīnai Kumjegai.