Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Lasis "XSPORTS 2010" kausa ieguvējs

Jānis Celmiņš

Lasis "XSPORTS 2010" kausa ieguvējs
Normunds Lasis
Foto: Ligita Jurecka

Vakar, 18 augustā norisinājās pēdējais "XSPORTS 2010" posms. Ar lielisku finiša spurtu uzvaru izcīnīja Normunds Lasis, kurš arī kļuva par lielā kausa ieguvēju.

Biķernieku sporta kompleksā sportisti veica 13 apļus ar kopējo distanci 71.5km. Uz starta stājās pašmāju spēcīgākie braucēji, gan viesi no Lietuvas un Igaunijas. Brauciena sākums noritēja mierīgi, taču sākoties starpfinišiem sportisti aktivizējās. Kopā tika aizvadīti četri starpfiniši :
Orbea starpfinišu uzvarēja – Raivis Skujiņš(NN Sporta Klubs)
Multipower – Indulis Bekmanis(Rietumu-Delfin)
Schwalbe – Jānis Rubiks(VW Valmiera)
Bosch – Vitālijs Korņilovs(ZZK)

Pāris apļus pirms finiša no vadošās grupas izdevās aizbēgt septiņiem sportistiem. Starp tiem bija arī kopvērtējuma līderi – Lasis, Rezins un Bekmanis. Mazāk, kā kilometru pirms finiša līderos izvirzījās Lasis un Sorokins, kuri arī izspēlēja finiša spurtu. Lasis pierādot, ka ir viens no labākajiem Latvijas sprinteriem izcīnīja uzvaru etapā, aiz sevis atstājot Dmitry Sorokin un komandas biedru Jāni Rezinu. Ar šo uzvaru Lasis arī nodrošināja uzvaru kopvērtējumā XSPORTS KAUSS 2010 izcīņā.

Prognožu spēles uzvarētājs vakardienas posmam – Ints Renķis. Veikals XSPORTS sadarbībā ar ORBEA veica loteriju kur tika izspēlēts šosejas velosipēds braucējam, kurš ir piedalījies visos sešos sacensību posmos. Izloze šoreiz bija veiksmīga nr 69 Jānim Balēvičam (Tandēms/DrinkMe)

Ar šo posmu tika pielikt punkts XSPORTS KAUSS 2010 velo seriālam. Sacensību organizators Uldis Kaufmanis atzina, ka pats galvenais ir, ka pašiem braucējiem ir prieks piedalīties. Arī kā šosejas sacensību seriāla atjaunotāji esam apmierināti ar paveikto un plānojam kā nākošo sezonu padarīt to vēl aizraujošāku. Paldies visiem kas piedalījās.

Informāciju sagatavoja:
Ivo Viļumovs

     [+] [-]

, 2010-08-22 20:42, pirms 14 gadiem
Normunds kā vējš