Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Startēs jauns sacīkšu seriāls - Evelostore.lv kauss šosejas riteņbraukšanā

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Startēs jauns sacīkšu seriāls - Evelostore.lv kauss šosejas riteņbraukšanā
Foto: Jeļizaveta Iļjina

Šovasar šosejas riteņbraukšanas draugiem tiek piedāvāts svaigs sacensību seriāls - Evelostore.lv kauss. Divu mēnešu garumā Rīgā un Dobelē norisināsies pieci posmi, ieskaitot individuālā brauciena sacīkstes.

- Jauns sacīkšu seriāls, jaunas tradīcijas
- Norisinās Rīgā un Dobelē
- Grupas braucieni un sacīkstes ar atsevišķu startu
- Posma dalības maksa, reģistrējoties laicīgi: 7 un 10 eiro
- Sezonas ieskaite: gan individuāli, gan komandām
- Sīki detalizēts vecumu grupu iedalījums (M1-M10, S1)
- Aktīvākā braucēja tituls
- Posmu starpfiniši ar sponsoru balvām
- Apbalvoti labākie visās vecuma grupās: katrā posmā un sezonas noslēgumā

Evelostore.lv, MDK Projekts SIA un EVELO TEAM organizētais seriāls gādās par veloprieku visiem riteņraukšanas entuziastiem, kuriem tiks sniegta iespēja braukt peletonā plecu pie pleca un izmēģināt spēkus ar pašmāju vadošajiem riteņbraucējiem. Pirmie trīs jaunā seriāla posmi norisināsies vēsturiskajā Biķernieku sporta kompleksā pa lielo apvienoto apli, ieskaitot moto apļa kāpumiņus. Biķerniekos katrā no posmiem būs veicama 71km kopējā distance. Savu kulmināciju seriāls sasniegs augustā Dobelē, kur gaidāms individuālais brauciens un Baibas Caunes piemiņas kausa izcīņa. Šeit arīdzan tiks noskaidroti sezonas uzvarētāji.

.

Vasaras garumā seriāla dalībnieki krās punktus un cīnīsies par uzvaru gan individuālajā kopvērtējumā, gan komandu un aktīvākā braucēja ieskaitē. Ikkatrs no riteņbraucējiem varēs izvairīties no tik netīkamā DNF un sasniegt finiša līniju, kaut arī kājas konkrētajā dienā nebūs savu uzdevumu augstumos. Proti, neviens netiks noņemts no trases - pat, ja iepaliks no līderiem par apli! Dalībnieki tiks iedalīti desmit vecuma grupās, un pēc finiša katras grupas labākie tiks apbalvoti ar sponsoru sarūpētajām balvām. Ja neizdodas aizsniegties līdz sezonas pjedestālam kopējā ieskaitē, varat uzstādīt sev mērķi būt labākajam savā grupā! Tuklāt aktīvākie braucēji un sprinta cienītāji varēs cīnīties par vērtīgām pārsteigumu balvām arī katra etapa četros starpfinišos. Tātad, ikviens varēs sevi pierādīt.

Pieteikties sacīkstēm iespējams evelo.lv mājaslapā, veikalā evelostore.lv, kā arī sacensību vietā. Iepriekšēja reģistrēšanās noslēdzas trīs dienas pirms posma starta, un dalības maksa, piesakoties laicīgi, ir 7 eiro (1997.-1999.g dzimušiem) un 10 eiro (1996.g un vecāki). Sacensību dienā maksa būs nedaudz augstāka. Komandu vērtējumam jāpiesaka astoņus sportistus, un sastāvs paliek nemainīgs visas sezonas garumā. Minimums ir trīs braucēji, bet pārējos var pievienot laika gaitā. Pilnu informāciju var meklēt mājaslapā, iepazīstoties ar sacensību nolikumu, un, ja rodas kādi jautājumi vai neskaidrības, droši var sazināties ar organizatoriem: ivo@evelo.lv

Reģistrācija mājaslapā: ŠEIT

Par sacensību veiksmīgu norisi un patīkamu atmosfēru gādās seriāla atbalstītāji: EVELOSTORE. LV, JACOB'S CREEK, KOBLENZ DROŠĪBA, DJ KĀRLIS BLUMFELDS, MDK PROJEKTS, SALICE, VICHY, BOSCH, SONG WASH, NUTREND, MARMOT, SCHWALBE, VIRSOTNE.LV, PUĶU KURJERS, SKATS DRUKAS STUDIJA, ART&DESIGN un BEKUBODE LĒDMANĒ.



     [+] [-]

, 2016-05-18 10:55, pirms 8 gadiem
Bikerniekos staavie kalni? Joks? Tie parasti tiek nogaazti ar vismaz 45kmh dazu sekunzu laikaa.