Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Bekmanis piektais, Skujiņš septītais sacensībās Polijā

Bekmanis piektais, Skujiņš septītais sacensībās Polijā
Indulis Bekmanis
Foto: Igo Japiņa Sporta Aģentūra

Nedēļas nogalē noslēdzās Polijas velosacensības. "Memorial H.Lasaka" sacensībās Indulis Bekmanis finišēja piektais, bet "Puchar Uzdrowisk Karpackich" sacensībās labākais bija Toms Skujiņš – septītā vieta.

Sestdien, 14.augustā norisinājās sacensības „Memorial H.Lasaka” UCI kat.1.2. Distances garums bija 134 kilometri. Indulim Bekmanim („Rietumu-Delfin”) bija izdevies aizbraukt atrāvienā kopā ar vēl sešiem braucējiem. Noteicošie šajā atrāvienā bija Polijas braucēji. Uzvarēja polis Mariusz Witecki ar laiku 3:19.22, bet Indulis finišēja pēc 14 sekundēm un ieņēma 5.vietu.

Svētdien, 15.augustā sacensībās „Puchar Uzdrowisk Karpackich” UCI kat.1.2 (162.1 km) labākais no Latvijas braucējiem bija Toms Skujiņš – 7.vieta. Uzvarētājam Marek Rutkiewicz (POL Mroz Active Jet) Toms zaudēja 6 minūtes un 25 sekundes. Andris Smirnovs ieņēma 17.vietu.

Polijas sacensībās komanda piedalīsies sekojošā sastāvā: Toms Skujiņš, Armands Bēcis, Andžs Flaksis, Andris Smirnovs, Indulis Bekmanis, Kristofers Rācenājs un Matīss Preimanis.

Informācija par sacensībām Wyścig

Pēc sacensībām komanda dosies uz treniņu nometni Slovākijā, kur trenēsies un gatavosies Slovākijas daudzdienu sacensībām „Tour of Slovakia” UCI kat.2.2 no 31.augusta līdz 7.septembrim.

Informāciju sagatavoja:
Igo Japiņa Sporta Aģentūra
Sandra Vīksnāne


Gusts Lapiņš
Foto: Māris Vancevičs

Lapiņš izcīna piekto vietu “Tartu maratonā”; Vēvers triumfē M50 – 54 grupā

Svētdien ļoti karstos laika apstākļos aizvadītas slavenās Baltijas valstu šosejas riteņbraukšanas sacensības – “Tartu Rataralli”. 126 kilometru garajā distancē absolūtajā ieskaitē labākais no latviešiem bija kuldīdznieks Gusts Lapiņš, kuram piektā vieta. Ģirts Vēvers tikmēr uzvarēja M50 -54 grupā, bet pie godalgām tika arī Zane Kalverša-Ķenģe un Jānis Bruzinskis.
Foto: Aija Valtmane.

Vivus MTB Maratona 2. un 3. posmā Opekalnā dubultuzvaras Muižniekam un Kovgerei

Pagājušajā nedēļas nogalē, 25. un 26. maijā, Alūksnes pusē, Opekalnā, norisinājās lielākā MTB maratona Vivus.lv 2. un 3. posms. Dubultuzvaras abas dienas jeb abos posmos svinēja alūksnieši Beāte Kovgere un Oskars Muižnieks. Veclaicenes daudzveidīgais reljefs ar elpu aizraujošajiem skatiem trasi padarīja vēl baudāmāku, un šī bija pilnīgi jauna trase, kura pirmo reizi notika pie Latvijas augstākās baznīcas – Opekalna baznīcas. Dalībnieku vidū bija arī viens no savulaik labākajiem Latvijas volejbolistiem Valts Mihelsons, kā arī titulētais spēka vīrs Dainis Zāģeris.
Dana Rožlapa. FotoL Latvijas Riteņbraukšanas federācija.
1

Riteņbraucēja Rožlapa treniņā iedzīvojusies nopietnos savainojumos

LETA. Latvijas riteņbraucēja Dana Rožlapa treniņā piedzīvojusi kritienu un iedzīvojusies nopietnos savainojumos, pirmdien pavēstīja sportiste.