Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičam 11. vieta "Tour of Poyang Lake" astotajā posmā

Andris Liepa
Andris Liepa

Bogdanovičam 11. vieta "Tour of Poyang Lake" astotajā posmā
Māris Bogdanovičs. Foto: LRF

LETA. Latvijas riteņbraucējs Māris Bogdanovičs otrdien Ķīnā daudzdienu velobrauciena "Tour of Poyang Lake" (UCI kat.2.2) astotajā posmā finišēja 11.vietā, bet Andris Vosekalns ierindojās 103.pozīcijā.

Astotajā posmā riteņbraucēji mēroja 120,5 kilometrus un par uzvarētāju grupas finišā kļuva igaunis Martins Lāss ("Ferei Quick-Panda Podium Mongolia"), kurš distanci veica divās stundās 34 minūtēs un 44 sekundēs.

Otrais finiša spurtā bija krievs Krievs Aleksejs Šnirko ("Li Ning Star"), bet trešais finišēja viņa tautietis Pjotrs Rikunovs ("Chengdu").

Bogdanovičs ("Hengxiang") finišēja vadošajā grupā ar tādu pat rezultātu, bet viņa komandas biedrs Vosekalns uzvarētājām piekāpās 29 sekundes.

Līderpozīcijas kopvērtējumā saglabā austrālietis Keins Ričards ("Roojai Insurance"), kurš par septiņām sekundēm apsteidz krievu Pjotru Rikunovu ("Chengdu"), kamēr trešais ir cits krievs Timofejs Ivanovs ("Hengxiang"), kurš no līdera atpaliek vienu minūti un divas sekundes.

Bogdanovičs saglabā 11.pozīciju un no līdera atpaliek trīs minūtes un trīs sekundes, bet Vosekalns, atpaliekot 40 minūtes un 38 sekundes, atrodas 98.vietā.

Sprinteru ieskaitē Bogdanovičs no sestās vietas pakāpies uz piekto, savukārt komandu vērtējuma "Hengxiang" saglabā otro pozīciju.

Velobrauciens noslēgsies 12.septembrī ar desmito posmu.

Pērn "Tour of Poyang Lake" tika aizvadīti pieci posmi un sacensībās startēja Latvijas riteņbraucējs Mārtiņš Pluto, kurš kopvērtējumā ierindojās 35.vietā.