Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Andrijanovam 4. vieta Soču "Grand Prix" otrajā posmā

Agris Suveizda

Andrijanovam 4. vieta Soču "Grand Prix" otrajā posmā
Reinis Andrijanovs
Foto: Alpha Baltic

"Alpha Baltic/Unitymarathons.com" komandas riteņbraucējs Reinis Andrijanovs daudzdienu velobrauciena "Grand Prix Sochi" (UCI 2.2) otrajā posmā, kurā sportistiem bija jāpārvar 128,4 km gara distance ar startu un finišu Anapai, izcīnīja augsto 4. vietu, kopvērtējumā ierindojoties 4. pozīcijā.

Šodien sportistiem bija jāveic 128,4 kilometru gara distance ar diviem stāviem kāpumiem starpfinišos. Pirmo vietu posmā ieguva Maksims Razumovs (laiks 3:02:06) no "Itera – Katusha", otro - Vitālijs Buts (laiks 3:02:06) no "Kolls Cycling Team", trešo - grieķis Jorgoss Buglass (laiks 3:02:06) no SP "Tableware", bet ceturto vietu izcīnīja Reinis Andrijanovs (laiks 3:02:06).

Otro labāko rezultātu no "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" riteņbraucēju komandas uzrādīja Māris Bogdanovičs, kurš finišēja kā četrdesmitais - ar rezultātu trīs stundas, divas minūtes un 47 sekundes. Indulis Bekmanis finiša līniju šķērsoja 69. pozīcijā, bet Erki Putseps pēc kritiena finišēja 113. vietā. No sacensībām izstājās Emīls Liepiņš.

Rīt norisināsies sacensību trešais etaps, kurā sportistiem būs jāpārvar 154 km. "Grand Prix Sochi" piecdienu sacensības noslēgsies 7. aprīlī, velobrauciena kopējais distances garums ir 855 kilometri. Atgādinām, ka vakar pirmajā posmā Andrijanovs ieņēma trešo vietu.

Informāciju sagatavoja:
Līga Glāzere,
Alpha Baltic/Unitymarathons.com komandas menedžere

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja