Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas treneris: ja necienīsim Neimāru, viņš var aiziet no izlases

Agris Suveizda

Brazīlijas treneris: ja necienīsim Neimāru, viņš var aiziet no izlases
Neimārs
Foto: Sipa USA/Scanpix

Brazīlijas olimpiskās futbola izlases galvenais treneris Rožeriu Mikale pirms grupu turnīra noslēdzošās spēles pret Dāniju aicināja priekšlaicīgi necelt paniku un pārāk nekritizēt brazīliešu superzvaigzni Neimāru.

"Neimārs kādu dienu kļūs par labāko spēlētāju pasaulē, un viņš mums ir jāciena," preses konferencē teica Rožeriu Mikale "Viņš vēl ir jauns, un zinu, ka brīžiem uzvedas ne tā, kā mums gribētos, bet vai mēs šādā vecumā neuzvestos tāpat kā viņš, ja mums būtu viss, kas ir viņam?"

"Ja necienīsim savus labākos spēlētājus, viņi vairāk var negribēt būt kopā ar mums," Mikale turpināja. Vīriešu futbola turnīra galvenā favorīte Brazīlija sāka ar bezvārtu neizšķirtiem pret DĀR un Irāku un gadījumā, ja šonakt neuzvarēs Dāniju (spēles sākums plkst. 4:00 pēc Latvijas laika), reāli riskē izstāties no cīņas par medaļām.

Kamēr Brazīlija un Neimārs buksē, daudz spilgtāku turnīru aizvada sieviešu izlases līdere Marta, kura ne tikai tiek salīdzināta ar Neimāru, bet arvien vairāk iegūst mājinieku publikas simpātijas salīdzinājumā ar "Barcelona" superzvaigzni. Pēdējā spēlē pret Irāku publika stadionā pat skandēja Martas vārdu, un Neimārs pēc mača beigām atteicās runāt ar medijiem.

"Marta un Neimārs ir divi izcili brazīliešu futbolisti. Neimāram vēl ir tikai 24 gadi, un viņš vēl nav pilnībā nobriedis," sacīja Mikale. "Spēlētājs normāli savu virsotni gan fiziski, gan mentāli sasniedz 28 gadu vecumā, turklāt viņam jau kopš 17 gadu vecuma nācās izjust spiedienu, kas nāk līdzi līdera nastai. Mums, lai izkļūtu no grupas un turpinātu cīnīties par medaļām, nepieciešama tikai viena uzvara. Mums ir jāsaglabā miers, jātic pašiem sev, un tad viss notiks tā, kā tam jānotiek."

Izmantotie resursi:
Brazil boss defends Neymar | Football Espana

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-10 14:52, pirms 8 gadiem
Ja godīgi, manuprāt, Brazīlijas izlase bez Neimāra izskatītos pat labāk, vismaz daudzi sapratu, ka eksistē arī citi spēlētāji komandā. Nav viņš pasaules nagla, pat šosezon Barselonā viņš palika gan Messi, gan Suaresa ēnā, it īpaši komandas neveiksmīgajā posmā. Atceroties PK un tā pusfinālu un komandas "atcerēšanos" par Neimāru, it kā viņš būtu nomiris. Turklāt viņa lēmums piedalīties Olimpiskajās spēlēs, nevis Copa America, kas ir daudz nozīmīgāks un prestižāks turnīrs turnīrs, mani diezgan šokēja. Jau tā es necienīju Neimāru iepriekš nemitīgās tēlošanas dēļ (Messi un Suaresu es cienu un augstu vērtēju, neskatoties uz to, ka atbalstu Real), tagad man ir vēl iemesli viņu necienīt vēl vairāk.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-10 15:18, pirms 8 gadiem
Messi no Argentīnas jau aizgājis, tagad šo arī nevajag sadusmot, arī aizies.
Kādus mīkstos Barselonā tur ražo?

  +1 [+] [-]

, 2016-08-10 15:53, pirms 8 gadiem
Tāda sajūta,ka no D-amerikas vieni pussys nāk...Ko teiktu visas lielās Eiropas zvaigznes kuras savas karjeras laikā tā ari neko izlases sakarā neizcīnija..

  -1 [+] [-]

, 2016-08-10 16:40, pirms 8 gadiem
EriksVil
Olimpiskās spēles notiek Neimāra dzimtenē, viņš ir jauns, iegūt Olimpsiko zeltu savās mājās noteikti gribas, nezvai būs vēl iespēja, kamēr uz pārējiem visiem kausiem vēl paspēs.
Necieni Neimāru dēļ tēlošanas, bet cieni Suarezu (nesaku, ka slikti viņu cienīt, neticams futbolists, bet viņš bez tēlošanas ir sadarījis vēl daudz, takā interesants arguments uz Neimãra necienīšanu)

     [+] [-]

, 2016-08-10 16:48, pirms 8 gadiem
ZIWRAV rakstīja: EriksVil
Olimpiskās spēles notiek Neimāra dzimtenē, viņš ir jauns, iegūt Olimpsiko zeltu savās mājās noteikti gribas, nezvai būs vēl iespēja, kamēr uz pārējiem visiem kausiem vēl paspēs.
Necieni Neimāru dēļ tēlošanas, bet cieni Suarezu (nesaku, ka slikti viņu cienīt, neticams futbolists, bet viņš bez tēlošanas ir sadarījis vēl daudz, takā interesants arguments uz Neimãra necienīšanu)
Saprotu, ka izklausās dīvaini, varbūt 2014. gada PK mani iespaidoja, jo Neimārs tur gāzās uz katra pieskāriena, turkāt EPL neskatos izteikti. Suaress, protams, ir sadarījis daudz, bet kā futbolists viņš ir fantastisks.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-10 16:52, pirms 8 gadiem
Tik skumji, uzaugu laikā, kad Brazīlija bija izcilākā futbola izlase pasaulē, vienas zvaigznes, Roberto Carlos, Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinjo, pēc tam vēl nāca Robinju, kaut kur nozuda un tagad to visu vietā ir viens Neimārs, kuram neko skarbāku nevar pateikt, citādi aizies? Lai tak tad arī iet, kāda jēga.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-10 17:01, pirms 8 gadiem
aarpraats,SC no viena teikuma taisa taadu sensaaciju,nekur Neimaars netaisaas iet prom no izlases,dzekam tik 24gadi,visa karjeera veel priekshaa

     [+] [-]

, 2016-08-10 18:12, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: aarpraats,SC no viena teikuma taisa taadu sensaaciju,nekur Neimaars netaisaas iet prom no izlases,dzekam tik 24gadi,visa karjeera veel priekshaa
Ar Neimāru Brazīlijas izlase neizcīnīs neko,jo viņš nav komandas spēlētājs,bet bez viņa Brazīlija vispār nemāk spēlet.to pierāda pēdējais PK futbolā-divās galvenajās spēlēs 1:10....amatierisms
Tāpēc,jo ātrāk Neimārs pazudīs no izlases,jo ātrāk Brazīlija atdzims kā KOMANDA

     [+] [-]

, 2016-08-10 23:24, pirms 8 gadiem
EriksVil rakstīja: Saprotu, ka izklausās dīvaini, varbūt 2014. gada PK mani iespaidoja, jo Neimārs tur gāzās uz katra pieskāriena, turkāt EPL neskatos izteikti. Suaress, protams, ir sadarījis daudz, bet kā futbolists viņš ir fantastisks.
suaress 2010. gada PK arī bija viens no lielākajiem un kaitinošākajiem simulantiem..