Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

„Autobrava” sacensību dalībniekiem sniedz iespēju izmēģināt jauno Fiat 500L

Laikā, kad līdz "Nike Riga Run" atlicis mazāk par mēnesi, sacensībām reģistrētie dalībnieki saņem aizvien jaunus pārsteigumus no organizatoriem. Viens no tādiem – trīs trešdienas, no 24.jūlija līdz 7.augustam, tiks izlozēts viens dalībnieks, kuram būs iespēja bez maksas vienu nedēļas nogali izmēģināt jauno Fiat 500L.

Gatavošanās process dalībniekiem, tuvojoties "Nike Riga Run", paliek aizvien intensīvāks – bezmaksas treniņus Mežparkā un Uzvaras parkā apmeklē vēl nepieredzēti liels interesentu skaits. Pasākuma organizatori sarūpējuši patīkamu pārsteigumu ikvienam "Nike Riga Run" dalībniekam, kurš reģistrējies kādā no maksas distancēm (10 km skriešana, 10 km skrituļslidošana, 10 km nūjošana/ iešana, 10 km rollerslēpošana, 4 x 2.5 km stafetes skrējiens). Ikviens no šiem dalībniekiem trīs trešdienas – 24., 31.jūlijā un 7.augustā – piedalīsies izlozē par iespēju vienu nedēļas nogali izmēģināt jauno Fiat 500L.
Izlozes uzvarētājs katru trešdienu tiks paziņots "Nike Riga Run" sociālajos kontos (Facebook, draugiem.lv un Twitter). Uzvarētājs auto Fiat 500L saņems nākamās dienas - ceturtdienas Mežaparka treniņā plkst.19:00.
SIA „Autobrava” direktors Andris Sivickis atzīst, ka tīra apkārtējā vide un veselība ir vērtības, kuras uzskatāmas par prioritārām: „Arī mūsu, „Autobrava”, komanda piedalīsies Nike Riga Run – 3 darbinieki skrituļslidos, bet vēl 2 – skries. Mums, tāpat kā Fiat, ir ļoti svarīga tīra un veselīga apkārtējā vide. "Nike Riga Run" ir tieša iespēja veicināt Latvijā dzīvojošo cilvēku veselību. Sacensības - tas ir smaga darba, kas ieguldīts sagatavošanās procesā, noslēgums. Sagatavošanās posms ļauj katram dalībniekam sasniegt savu labāko fizisko formu, un palīdz gūt gandarījumu sekojošajā gala pārbaudījumā. Kustība ir spēks!”
"Nike Riga Run" oficiālais partneris SIA „Autobrava” ir Fiat, Alfa Romeo un Jeep oficiālais pārstāvis Latvijā, kas nodarbojas gan ar auto tirdzniecību, gan piedāvā visu automašīnu marku remontu. Pēc JATO Dynamics pētījuma datiem Fiat atzīts par 2012.gada ekoloģiskāko auto Eiropā.