Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Par Rīgas čempionu titulu cīnīsies "RSU/Merks-1" un "TTT juniores" basketbolistes

Jānis Pārums

Par Rīgas čempionu titulu cīnīsies "RSU/Merks-1" un "TTT juniores" basketbolistes
Foto: sports.riga.lv

Šonedēļ, 1. un 2.oktobrī, Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas iela 6b) norisināsies Rīgas Sieviešu basketbola čempionāta izšķirošās cīņas par pirmo un trešo vietu. Par zelta medaļām cīnīsies "RSU/Merks-1" un "TTT juniores" basketbolistes, bet par bronzu spēkosies "Latvijas Universitātes" komanda un "RSU/Merks-2" vienība.

Finālspēle paredzēta trešdien, 2.oktobrī, plkst. 19.20 Olimpiskajā sporta centrā Grostonas ielā. Savukārt spēle par trešo vietu norisināsies otrdien, 1.oktobrī, tās sākums - plkst. 19.20.

Sekot līdzi laukumā notiekošajam varēs arī interneta vietnē Sportacentrs.com un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta interneta mājaslapā sports.riga.lv - Jaunumi

Atgādināsim, ka pusfinālā "RSU/Merks-1" ar rezultātu 105:41 sagrāva "RSU/Merks-2" komandu, bet "TTT juniores" ar 78:68 līdzīgā mačā uzvarēja "Latvijas Universitāte" basketbolistes.

Rīgas Sieviešu basketbola čempionātā piedalījās arī BJSS un "BK Kolibri/47.vsk" komandas. Mačā par piekto vietu spēcīgāka ar rezultātu 57:47 bija BJSS vienība.

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Informāciju sagatavoja:
Edgars Gaross, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību nodaļas praktikants