Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa pusfinālā "Garkalne/Livonia" piekāpjas Valmieras regbistiem

Latvijas kausa pusfinālā "Garkalne/Livonia" piekāpjas Valmieras regbistiem
Foto autors: Zigismunds Zālmanis

Šodien Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā, notika otrā Latvijas regbija 15 kausa izcīņas pusfinālspēle starp “Valmieras fēnikss” un “Garkalne/Livonia”, sīvā cīņā ar 33:31 (20:17) negaidītu uzvaru izcīnot laukuma saimniekiem valmieriešiem, kuri iekļuva finālā.

“Valmieras fēnikss” galvenais treneris Kristaps Staņa: "Ja godīgi, paši esam pārsteigti par spēles rezultātu. Tomēr, visu aizvadīto nedēļu mērķtiecīgi strādājām, lai gūto šo panākumu. Mūsu komandā vērtīgākais spēlētājs bija septītais numurs Mārtiņš Bērziņš. Piespiedām sāncenšus spēlēt ātri pa malām, un tas deva vajadzīgo efektu. Tā arī vinnējām, labi aizvadot cīņas un pārņemot bumbas kontroli. Vēl mūsu komandā gribu izcelt Rihardu Zalti, Dāvi Bajāru un Miku Ozolu, kurš mums palīdz kausa izcīņas mačos."

“Garkalne/Livonia” treneris Vilmārs Sokolovs: "Valmierieši patiešām bija jūtami sagatavojušies šim mačam. Par sāncenšiem vienā vārdā varu teikt – malači! Savukārt mēs pieļāvām daudzas tehniskās kļūdas, bumba krita ārā no rokām svarīgākajās epizodēs. Šoreiz spēli aizvadījām bez lietuviešu palīdzības, toties komandas sastāvā bija Simons Fuko. Nekas cits neatliek, kā apsveikt “Valmieras fēniksu” ar panākumu."

Latvijas kausa izcīņas fināls notiks sestdien, 3. augustā, Upesciema stadionā, kur pulksten 14.00 spēkiem mērosies RK “Miesnieki” un “Valmieras fēnikss”.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs