Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Stats/ASK" pirmajā spēlē sakāve

Jānis Pārums

Regbija komanda ''Stats/ASK'' piedzīvojusi smagu zaudējumu regbija 7 turnīra "European 7's Trophy" pirmajā spēlē ar 7:45 piekāpjoties Krievijas klubam ''VVA Podmoskovje''.

Pirmajā puslaikā "Stats/ASK" nespēja pie punktiem tikt, zaudējot ar 0:19. Pēc pārtraukuma, lai gan tika atklāts punktu krājums, arī pretiniekiem tika ļauts gūt vairāk punktu nekā pirmajā puslaikā.

Otrā šīs apakšgrupas spēlē Ukrainas komanda ''Obolon University'' ar 42:0 sagrāva Šveices ''Hermance Region RC''. Ar abām šīm komandām "Stats" tiksies jau šodien.

Citās spēlēs: Anglijas ''Bournemouth AFC'' ar 21:28 piekāpās horvātu ''Nada Split'', bet Lietuvas ''Vairas'' nespēja uzveikt Krievijas ''Yug-Krasnodar'' - 5:12.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv

     [+] [-]

, 2008-07-26 16:23, pirms 16 gadiem
tā nu tas ir. Pagājušajā gadā manuprāt VVA vinnēja, tāpēc nekāda traģēdija tā nav. Tā tomēr ir profesionāla komanda - daudz jauni, fiziski spēcīgi spēlētāji. Ar tādiem 7niekā grūti cīnīties. Ja jaunatnes vidū nepieaugs interese par regbiju, tad bijušo slavu netagūt... veterāni arī beidzot grib atpūsties un redzēt kā viņu iesāktais darbs tiek turpināts.