Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Itālijas regbiste Pasaules kausā iekož pretiniecei un saņem brangu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Itālijas regbiste Pasaules kausā iekož pretiniecei un saņem brangu diskvalifikāciju
Sāra Tunesi. Foto: EPA/Scanpix

LETA--AFP. Par košanu pretiniecei Pasaules kausa izcīņā sievietēm otrdien uz 12 spēlēm diskvalificēta Itālijas regbija izlases spēlētāja Sāra Tunesi, ziņo turnīra organizētāji.

2021. gada Pasaules kauss, kas pandēmijas dēļ pārcelts uz šo gadu, no 8. oktobra līdz 12. novembrim norisinās Jaunzēlandē.

Incidents, par ko Tunesi saņēma diskvalifikāciju, notika svētdienas B apakšgrupas spēlē pret Japānu, kurā Itālijas regbistes bija pārākas ar 21:8.

Trīs apakšgrupas spēlēs itālietes tika pie divām uzvarām un spēja kvalificēties ceturtdaļfinālam, kurā 29. oktobrī mērosies spēkiem ar Francijas izlasi.

Citos ceturtdaļfināla mačos mājiniece Jaunzēlande 29. oktobrī tiksies ar Velsu, bet dienu vēlāk Anglija spēlēs ar Austrāliju un Kanāda ar ASV izlasi.

Pusfināli tiks aizvadīti 5. novembrī, bet cīņas par medaļām notiks 12. novembrī.

Pasaules kauss regbijā sievietēm norisinās kopš 1991. gada. Pieckārtējā un pašreizējā čempione ir Jaunzēlande, divas reizes triumfējusi Anglijas izlase, bet reizi prestižākajā sieviešu regbija turnīrā triumfējusi ASV.

     [+] [-]

, 2022-10-25 18:27, pirms gada
Un tas viss laikā, kad līdzjutēji tribīnēs klusi dungoja: "Vilkam govs nokoda kāju, vilkam govs...."

     [+] [-]

, 2022-10-27 12:54, pirms gada
kur video?

     [+] [-]

, 2022-10-27 22:26, pirms gada
motociklists rakstīja: kur video?
centos, bet neizdevās atrast. Šajā rakstā ir bilde, kur var noprast, ka kož rokā:

https://www.dailytelegraph.com.au/s...