Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Transact Pro" triumfē Latvijas čempionātā

Andrejs Siliņš

"Transact Pro" triumfē Latvijas čempionātā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Ar regbija kluba "Miesnieki" komandas "Transact Pro" uzvaru pār "Kurši/Livonija" ar rezultātu 21:5 sestdien Upesciemā finišēja Latvijas čempionāts olimpiskajā sporta veidā regbijā 7.

Finālā "Transact Pro "ar 21:5 uzvarēja sīvākos konkurentus trīs posmus ilgušajās sacensībās - "Kurši/Livonija", kas bija uzvarējuši pirmajā posmā. Abos pārējos uzvarēja "Transact Pro". Šogad medaļas tika dalītas posmu summā, kur augstāk bija tā komanda, kurai bija mazāka vietu summa. "Transact Pro" un "Kurši/Livonija" tā bija vienāda - 5, taču visu izšķīra uzvara pēdējā posmā. Bronzas medaļas 2010. gadā tika RK "Baldone", kas pirmajā posmā bija otrā, bet abos pārējos - trešā.

Finālspēlē Valters Raņķis pats izdarīja piezemējumu un iesita realizāciju (7-0), Sergejs Avdejevs samazināja rezultātu (7-5). Pārējie punkti tika gūti jau otrajā desmit minūšu garajā puslaikā. Piezemējumus izdarīja Viktors Silvoniks un Jānis Priede, bet Raņķis atkal iesita abas realizācijas.

RK "Miesnieki" komanda Latvijas čempionātā regbijā 7 uzvarēja otro gadu pēc kārtas (pērn "STATS/Ķekava") un nākamā gada vasarā varēs pārstāvēt Latviju Eiropas čempionu kausa izcīņas turnīrā.

Spēlē par trešo vietu RK "Baldone" uzvarēja "Rīgas Tiltus" (RT) ar 12-7. Pusfinālos "Kurši/Livonija" uzvarēja RT - 27-0, bet "Transact Pro" pieveica RK "Baldone" - 36-7.

Izmantotie resursi:
MIESNIEKI

  +1 [+] [-]

, 2010-09-25 21:16, pirms 14 gadiem
Lai dzīvo Miesnieki un Uldis Bautris!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-25 21:31, pirms 14 gadiem
cepuri nost miesnieku prieksha,
pieradija ka ir labakie Latvija