Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Anglijas un Jaunzēlandes regbistiem trīs no trīs

Jānis Celmiņš

Anglijas un Jaunzēlandes regbistiem trīs no trīs
Jaunzēlandes regbisti
Foto: rugbyworldcup.com

Trešo uzvaru trijās Pasaules kausa izcīņas finālturnīra regbijā B grupas spēlēs šodien izcīnīja Anglijas izlase, kas 67:3 sagrāva Rumānijas regbistus. Tāpat pie trešā panākuma A grupā tika Jaunzēlandes regbisti, kas pieveica Francijas izlasi - 37:17.

Anglijas izlases regbisti visā mačā veica desmit piezemējumus, kā arī sekmīgi izpildīja septiņus realizācijas sitienus un vienu soda sitienu. Pa trim piezemējumiem uzvarētāju rindās guva Marks Kveto un Kriss Eštons. Tikmēr rumāņiem izdevās izpildīt vienu precīzu soda sitienu un nācās samierināties ar trešo zaudējumu trijās turnīra spēlēs.

B grupas līdere ir Anglija, kurai ar attiecīgi divām un vienu uzvaru divās spēlēs seko Skotija un Argentīna. Gruzijas un Rumānijas izlasēm pie panākumiem līdz šim nav sanācis tikt.

Otrā šodienas mačā (A grupa) starp Jaunzēlandes un Francijas regbistiem pārliecinošu uzvaru svinēja pirmie - 37:17. Visā spēlē Jaunzēlandes regbisti izpildīja piecus piezemējumus, uz kuriem francūži atbildēja ar diviem. Francijas izlasei šis bija pirmais zaudējums turnīrā un tā A grupas turnīra tabulā ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
Official RWC 2011 Site - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-09-24 20:15, pirms 13 gadiem
Marius rakstīja: nedrīkst aizmirst arī Austrāliju un DĀR
Austrālija savā grupā jau pamanijās zaudēt Īrijai, tāpēc viņiem var sanākt jau 1/4 finālā spēlēt pret DĀR!