Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Kalve" negaidīti pārliecinoši uzvar "Miesniekus"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Kalve" negaidīti pārliecinoši uzvar "Miesniekus"
Foto: Zigismunds Zālmanis

Šodien Juglas stadionā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu pirmā apļa trešās kārtas spēle starp “Kalve” un “Miesnieki/Ķekava” regbistiem. “Kalve” bija ievērojami pārāka ar 84:0 (55:0).

“Miesnieki/Ķekava” galvenais treneris Normunds Struža: "Jāatzīst, ka principā piedzīvojām smagu sagrāvi. Tomēr jāpiebilst, ka šo cīņu aizvadījām ar otro, pat trešo sastāvu. Vienīgais, ko saviem puišiem varu pārmest, ir tas, ka viņiem necēlās augšā rokas, lai cīnītos par punktiem. Ja tā būtu, tik liela starpība rezultātā nebūtu. Protams, ir objektīvi apstākļi – traumas, eksāmeni un darbs. Tomēr, rezultāts jāpieņem tāds, kāds tas ir. Mūsu galvenais uzdevums Latvijas čempionātā – dot spēļu praksi otrajam sastāvam, lai nākamgad varētu startēt valsts meistarsacīkstēs ar divām komandām."

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu turpinājumā rīt, 20. maijā, pulksten 19.30 Anniņmuižā “Livonia/Garkalne” uzņems čempionus “Eži/LMT”, bet otrdien, 24. maijā, pulksten 19.30 Ozolnieku vidusskolas stadionā “Eži/LMT” spēlēs pret LLU.

Jāpiebilst, ka “Kalvei” tā bija otrā uzvara divās spēlēs, bet “Miesniekiem” pirmā neveiksme trijos mačos.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas

     [+] [-]

, 2011-05-20 08:17, pirms 13 gadiem
Opāāāāāāā .......... Cik noprotu, Kalve spēlēja ar gandrīz labāko sastāvu ?
Nu šīs sezonas izspēles kārtība ļauj arī cīnīties par pirmo vietu, regulārajā paliekot tik sestajiem.

     [+] [-]

, 2011-05-20 12:37, pirms 13 gadiem
Tieši tāpēc spēle netika pārcelta, jo šorīt viss vējeris aizlaida uz Amsterdamu spēlēt 7nieku.