Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāta sestajā posmā jauniešiem sasparojušies ''ĶNSS/Baldone"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas čempionāta sestajā posmā jauniešiem sasparojušies ''ĶNSS/Baldone"
Foto: Juris Bērziņš-Soms.

Pirms dažām dienām tika aizvadīts Latvijas čempionāta sestais posms regbijā jauniešiem - U10, U12 un U14 vecuma grupās, šoreiz labākus rezultātus sasniedzot "ĶNSS/Baldone" komandām, kuras uzvarēja divās no trim vecuma grupām, kamēr pagājušā posma līderiem 'Elejai" viena pirmā vieta.

Sestajā posmā U10 vecuma grupā piedalījās septiņas komandas, kas tika sadalītas divās grupās. A grupā pamatturnīru aizvadīja ''ĶNSS/Baldone'', ''Mītava'' un ''Imanta/Piekūni'', savukārt B grupā spēlēja ''Jūrmala 1'', ''Jūrmala 2'', ''Eleja'' un RKĢ. A apakšgrupā ar divām uzvarām triumfēja ''ĶNSS/Baldone'', bet B grupā - ''Eleja''. Abu komandu savstarpējā finālmačā ar 5:1 pārāka izrādījās ''ĶNSS/Baldone'', izcīnot pirmo vietu Latvijas čempionāta sestajā posmā un revanšējoties elejniekiem par zaudējumu pagājušajā reizē. Cīņā par trešo vietu ''Mītava'' pieveica ''Jūrmala 1'' - 5:2, bet spēlē par piekto vietu RKĢ uzveica ''Imanta/Piekūni'' ar 7:2. Septītajā vietā Latvijas čempionāta sesto posmu noslēdza ''Jūrmala 2''.

U12 vecuma grupā piedalījās piecas komandas - ''ĶNSS/Baldone'', ''Lauvas/Piekūni'', ''Jūrmala'', ''Eleja'' un ''Mītava'', izspēlējot apļa turnīru. ''ĶNSS/Baldone'' izcīnīja četras pārliecinošas uzvaras un triumfēja sestajā posmā, bet otro vietu ieguva ''Jūrmala'' ar trīs uzvarām un zaudējumu. Trešie ierindojās ''Eleja'', kas četrās spēlēs uzvaras un zaudējumus dalīja uz pusēm un kuri pagājušajā reizē cīņā par 1.vietu tikai knapi ar 5:6 piekāpās "ĶNSS/Baldone". Ceturtie ar vienu panākumu bija ''Lauvas/Piekūni'', bet piektajā vietā ierindojās ''Mītava''.

Latvijas čempionāta sestajā posmā U14 vecuma grupā piedalījās četras vienības - ''Mītava/RRK'', ''Eži-RFS'', ''Eleja'' un ''Piekūni/Lauvas''. Uzvarētāju laurus atkal plūca Elejas U14 regbisti, kas izcīnīja trīs panākumus. Otrajā vietā ierindojās ''Mītava/RRK'', bet trešie palika ''Eži-RFS''. Sesto posmu ceturtajā vietā noslēdza ''Piekūni/Lauvas''.

Izmantotie resursi:
Latvijas Regbija Federācija

     [+] [-]

, 2021-09-17 05:53, pirms 3 gadiem
Aug laba maiņa mūsu regbijam.