Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

''Ķekava/Miesnieki'' pārliecinoši uzvar ''Eži/EK Sistēmas''

Ivars Bācis
Ivars Bācis

''Ķekava/Miesnieki'' pārliecinoši uzvar ''Eži/EK Sistēmas''
Foto: Juris Bērziņš-Soms/Latvijas regbija federācija.

Trešdienas vakarā 2021. gada Latvijas čempionāta regbijā-15 ietvaros ''Ķekava/Miesnieki'' Rīgas Tehniskās koledžas stadionā pārliecinoši ar rezultātu 49:17 (24:10) apspēlēja ''Eži/EK Sistēmas''. Arī pirmā apļa savstarpējā spēlē “Miesnieki/Ķekava” komandas regbisti bija izcīnījuši pārliecinošu uzvaru 50:3.

au spēles pirmajā minūtē ar piezemējumu izcēlās Toms Asejevs, pēc kā precīzu realizāciju veica Aigars Šilo. Astotajā minūtē pirmos punktus izdevās gūt arī ''Eži/EK Sistēmas'' regbistiem, precīzu soda sitienu izpildot Matīsam Zicānam. Puslaika turpinājumā, 17. minūtē, ar piezemējumu izcēlās Artūrs Parfjonovs no ''Ķekava/Miesnieki'', bet septiņas minūtes vēlāk to pašu paveica ežu pārstāvis Elviss Siliņš, mirkli vēlāk realizāciju trāpot Matīsam Zicānam. Tuvojoties puslaika izskaņai, Jānis Priede un Lauris Dūzelis ar piezemējumiem, bet Aigars Šilo ar precīzu realizāciju, palielināja ''Ķekava/Miesnieki'' pārsvaru. Puslaikā 24:10 par labu ''Ķekava/Miesnieki''.

Otrā puslaika ievadā ''Ķekava/Miesnieki'' veica sešas spēlētāju maiņas, bet ''Eži/EK Sistēmas'' divas. 51. minūtē bumbu ieskaites zonā nogādāja Agris Apkalns, bet 56. minūtē ar piezemējumu izcēlās Artūrs Alainis. Minūti vēlāk Alainis vēlreiz piezemēja bumbu ''Eži/EK Sistēmas'' ieskaites zonā, bet 69. un 70. minūtē piezemējumus veica Elmārs Šefanovskis. Mača pamatlaika pēdējā minūtē septiņu punktu gājiens padevās ''Eži/EK Sistēmas'' - piezemējums un realizācija Matīsa Zicāna kontā. ''Ķekava/Miesnieki'' svinēja pārliecinošu uzvaru ar 49:17 (24:10).

Rezultatīvākie mačā ar desmit punktiem bija Artūrs Alainis un Elmārs Šefanovskis. Pa reizei bumbu ''Ķekava/Miesnieki'' labā piezemēja Toms Asejevs, Artūrs Parfjonovs, Jānis Priede, Lauris Dūzelis un Agris Apkalns. Divas precīzas realizācijas jeb četri punkti Aigaram Šilo. ''Eži/EK Sistēmas'' komandā 12 punkti ar piezemējumu, divām realizācijām un soda sitienu Matīsa Zicāna rēķinā, savukārt pieci punkti Elvisam Siliņam.

Labākie spēlētāji:
Matīss Zicāns - ''Eži/EK Sistēmas''
Artūrs Alainis - ''Ķekava/Miesnieki''

Izmantotie resursi:
Latvijas Regbija Federācija