Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Transact Pro/Miesnieki" sīvā cīņā zaudē "Vairas/Kalvis"

"Transact Pro/Miesnieki" sīvā cīņā zaudē "Vairas/Kalvis"
Ar Viktora Silvonika un pārējo komandas biedru pūlēm šoreiz bija par maz, lai uzveiktu Lietuvas vicečempionus.
Foto: RK "Miesnieki"

Svarīgu cīņu sestdien aizvadīja "Transact Pro/Miesnieki" komanda, kas savā laukumā tomēr bija spiesta atzīt Šauļu "Vairas /Kalvis" pārākumu - 13:17 (5:7).

Jau pašā spēles sākumā vadībā izvirzījās "Vairas/Kalvis", kas guva piezemējumu un iesita arī realizāciju. Pirmajā puslaikā abu komandu izpildījumā bija daudz kļūdu un neapdomīgu lēmumu. Vairāk bumbu kontrolēja "Vairas/Kalvis", kuru ātro spēlētāju sadarbības sagādāja daudz raižu, taču gūtos punktos nematerializējās. Puslaika izskaņā iniciatīvu izdevās pārņemt "Transact Pro/Miesnieki". Ar savu jājamzirdziņu - spēli ar uzbrucējiem - izdevās gūt piezemējumu, kad izcēlās Guntis Cirša. Batrakova realizācijas sitiens bija neprecīzs. Pirmajā puslaikā vairāk rezultatīvu darbību nebija, līdz ar to tas noslēdzās ar divu punktu deficītu mājiniekiem - 5:7.

Intriģējošais pirmais puslaiks solīja ne mazāk saistošu otro. Pretēji spēlei ar "Baltrex", šoreiz arī otrajā puslaikā mājinieki turēja līdzi lietuviešiem. Gunārs Andersons ar soda sitienu pat miesniekus izvirzīja vadībā (8:7), taču jau pēc dažām minūtēm sekoja "Vairas/Kalvis" atbilde - piezemējums (8:12). "Transact Pro/Miesnieki" metās atspēlēties, taču pašu neizdarības dēļ ielaida piezemējumu, kad uzbrukuma smailē neviena netraucēts bumbu saņēma un pēc mirkļa piezemēja Domantas Viļimavičus - 8:17.

Jāspēlē vēl bija aptuveni 15 minūtes. Bija bažas, ka mājinieki līdzīgi kā pirmajā spēlē varētu šajā spēles nogrieznī salūzt, taču šoreiz bija otrādi. "Transact Pro/Miesnieki" nogruntējās viesu laukuma pusē un savu ofensīvu pārvērta piecos punktos - piezemējumu guva Artūrs Kozels (13:17). Četru punktu deficīts, kad vēl jāspēlē bija nepilnas desmit minūtes, viesa cerības. Tiesa, miesnieki pie reālas iespējas apdraudēt Šauļu komandas uzvaru tā arī netika. Viesu pieredze un pašu kļūdas neļāva mača izskaņā noorganizēt vēl vienu izglābšanos. Līdz ar to piedzīvots zaudējums, kas "Top līgā" neļaus kāpt augstāk par trešo vietu. Izšķirošā cīņa par trešo vietu būs 26. septembrī, kad Rīgā viesosies Kauņas "Ažuolas". Pirmajā aplī Kauņā "Transact Pro/Miesnieki" uzvarēja ar 26:31.

"Top līga". Turnīra tabula

VKomandaSUNZP
1.Baltrex44008
2.Vairas/Kalvis43016
3.Transact Pro/Miesnieki41032
4.Ažuolas40040
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-13 18:58, pirms 9 gadiem
ar lēniem 3/4 nekas labs nav gaidāms