Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

''Livonia'' prezidents Valdavs: ''LK rezultāts bija ļoti labs, esam vieni no labākajiem šajās grupās''

Ivars Bācis
Ivars Bācis

''Livonia'' prezidents Valdavs: ''LK rezultāts bija ļoti labs, esam vieni no labākajiem šajās grupās''
RK "Livonia" prezidents Vigo Valdavs. Foto: RK "Livonia".

Pēc panākumiem Latvijas kausā U14, U12 un U10 grupā, kur tika izcīnīta viena pirmā un divas otrās vietas, RK “Livonia” prezidents Vigo Valdavs norādīja, ka rezultāts ir ļoti labs un “Livonia” ir pamatoti viena no labākajām šajās vecuma grupās.

Iepriekš informējām, ka pagājušajā nedēļas nogalē Baldones stadionā notikušajā “Mapri būve” Latvijas kausā regbijā jaunāko grupu jauniešiem veiksmīgāk no visiem nostartēja RK “Livonia”, kas vienīgā bija pārstāvēta visu triju grupu finālos, izcīnot arī vienu pirmo vietu.

RK “Livonia” prezidents Vigo Valdavs uzsver, ka livoniešiem Latvijas kausā sasniegtais ir ļoti labs rezultāts. “Grozi kā gribi, visās vecuma grupās “Livonia” ir finālā. Tas nozīmē, ka uz doto brīdi “Livonia” komandas šajās vecuma grupās ir vienas no labākajām.”

“U10 grupā vēlos uzslavēt treneri Aivaru Krūmiņu, kurš ļoti gudri un prātīgi bija salicis sastāvu, komandu un uzdevumus, ko mazie jaunieši arī izpildīja. Finālā nācās zaudēt, jo Eleja bija spēcīgāka šoreiz. Nedaudz, bet spēcīgāka,” atzīst Vigo Valdavs.

“U12 grupā “Livonia” komanda Jegora Aļimova vadībā arī rādīja ļoti prātīgu un labu spēli līdz finālam, kur vienkārši puišiem pietrūka spēka. Livonieši izvirzījās vadībā ar trim piezemējumiem, bet puišiem vienkārši pietrūka spēka, jo bija ļoti īss rezervistu soliņš ar nelīdzvērtīgām maiņām. Trīs pamatsastāva spēlētāji pēkšņi bija izdomājuši, ka var neierasties uz Latvijas kausu. Skatīsimies, visticamāk būs kādi disciplināri sodi, jo tā nu gan “krastā neies,” norāda RK “Livonia” prezidents.

“U14 komanda Artūra Baranovska vadībā nospēlēja savu spēli. Rezultāts ir labs, bet viņu potenciāls ir daudz lielāks. Viņi pagaidām spēlē priekš sevis nepareizā līmenī. Viņi var labāk, bet laikam īsti negrib kāpt ārā no komforta zonas. Kamēr neviens to neliek darīt, tad viņi to arī nedara. Turnīrā Čehijā es domāju, ka viņi sapratīs, ka ir jākāpj ārā no komforta zonas,” prasīgs pret spējīgajiem jauniešiem, neskatoties uz dominanci Latvijā, ir Valdavs, piebilstot, ka rezultāts jau tomēr ir ļoti labs.

“Viennozīmīgi gribu pateikt paldies treneriem. Mēs veicām sagatavošanās darbu ar kluba koptreniņiem, kur pārējie jaunāko grupu bērni piedalījās. Man šķiet, ka ir ļoti labi. Ejam pareizajā virzienā, un rezultāts ir ļoti atzīstams.”