Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

''Miesniekiem'' mazrezultatīva uzvara, ''Livonia'' zaudējums ''Top'' līgas spēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Miesniekiem'' mazrezultatīva uzvara, ''Livonia'' zaudējums ''Top'' līgas spēlēs
Foto: Juris Bērziņš - Soms

LETA. "Miesnieku" regbija-15 komanda sestdien izcīnīja uzvaru mazrezultatīvā "Top" līgas mačā, kamēr neveiksmi piedzīvoja ''Livonia'' regbisti.

"Miesnieki" savā laukumā Baldonē ar rezultātu 8:3 (0:0) guva virsroku pār "Šiauliai" vienību no Lietuvas. Astoņus punktus komandai sarūpēja pieredzējušais Leno Bramanis ar piezemējumu un Lauris Dūzelis ar rezultatīvu soda sitienu.

Turpretī "Livonia" Ogrē ar rezultātu 32:41 (20:26) atzina "Ažuolas" pārākumu.

Vēl spēles 76.minūtē "livonieši" bija vadībā ar 32:31, bet pēc tam, kad pretinieku nogādāja bumbu aiz galalīnijas, nonāca iedzinējos un pēc tam vairs neatspēlējās.

Iepriekšējā nedēļas nogalē sezonas pirmajās spēlēs "Livonia" izcīnīja uzvaru, savukārt "Miesnieki" piedzīvoja zaudējumu.

Pēc viena apļa pamatturnīra, kurā sacenšas divas Latvijas un sešas Lietuvas vienības ("Vairas-Kalvis-Jupoja", "Ažuolas", "VRA-Tomosta", "Šiauliai", "Baltrex-Šiauliai", "Geležinis Vilkas"), tiks aizvadīti pusfināli, kuros labākās četras komandas turpinās cīņas par medaļām, bet pārējās četras vienības spēkosies par piekto vietu.

Pamatturnīrs tiks noslēgts 25.septembrī, no 1. līdz 8.oktobrim tik aizvadītas pusfināla cīņas, bet 22.oktobrī tiks noskaidrota čempionvienība.

Iepriekšējā sezonā "Garkalne"/"Livonia" nodrošināja cīņas par bronzu, taču traumu dēļ neaizvadīja mačus.

Izmantotie resursi:
LETA