Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

LČ regbijā jauniešiem 5.posmā ''Eleja'' uzvar divās no trim grupām, ''ĶNSS/Baldone'' viena 1.vieta

Ivars Bācis
Ivars Bācis

LČ regbijā jauniešiem 5.posmā ''Eleja'' uzvar divās no trim grupām, ''ĶNSS/Baldone'' viena 1.vieta
Foto: Latvijas regbija federācija.

Svētdien Rīgas Stila un Modes tehnikuma stadionā tika aizvadīts Latvijas čempionāta piektais posms U10, U12 un U14 vecuma grupās. U10 un U14 sacensībās triumfēja ''Elejas'' pārstāvji, bet U12 vecuma grupā - ''ĶNSS/Baldone''.

U10 vecuma grupā tika pulcēts lielākais dalībnieku skaits ar astoņām komandām – ''Imanta/Piekūni'', ''ĶNSS/Baldone'', ''Jūrmala 1'', ''Jūrmala 2'', ''Livonia'', RKĢ, ''Eleja'' un ''Mītava''. Uzvarētāju laurus plūca ''Eleja'', bet otrajā vietā ierindojās ''ĶNSS/Baldone''. Goda pjedestālu noslēdza regbija klubs ''Mītava'', savukārt ceturto vietu ieņēma ''Jūrmala 1''. Piektie palika RKĢ, sestie - ''Imanta/Piekūni''. Piekto posmu septītajā vietā noslēdza ''Livonia'', bet astotajā - ''Jūrmala 2''.

U12 vecuma grupā startēja sešas komandas - ''ĶNSS/Baldone'', ''Eleja'', ''Jūrmala'', ''Livonia'', ''Mītava'' un ''Lauvas/Piekūni''. Spraigā finālā ''ĶNSS/Baldone'' ar 6:5 pārspēja vicečempioni ''Eleja'', neļaujot elejniekiem triumfēt visās trīs vecuma grupās. Spēlē par bronzu uzvarēja ''Jūrmala'', kas ar 5:2 apspēlēja ''Livonia'', bet mačā par piekto vietu ''Mītava'' ar 7:6 pieveica ''Lauvas/Piekūni''.

U14 sacensībās piedalījās piecas vienības - ''RRK/Mītava'', ''Eži-RFS'', ''Eleja'', ''Piekūni/Lauvas'' un ''Livonia''. Četras pārliecinošas uzvaras un pirmo vietu izcīnīja ''Eleja'', savukārt otrie ar vienu zaudējumu bija ''Eži-RFS''. Trešā vieta, zaudējot abām augstāk esošajām komandām, regbija klubam ''RRK/Mītava''. Ceturtajā vietā ar vienu uzvaru ierindojās ''Lauvas/Piekūni'', savukārt piektajā vietā palika ''Livonia''.

Izmantotie resursi:
Latvijas Regbija Federācija