Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

''Livonia'' kapteinis Jurevičs: ''Pret ''Miesniekiem'' šoreiz viss sanāca, lieliska komandas sadarbība''

Ivars Bācis
Ivars Bācis

''Livonia'' kapteinis Jurevičs: ''Pret ''Miesniekiem'' šoreiz viss sanāca, lieliska komandas sadarbība''
Miķelis Jurevičs. Foto: RK "Livonia".

Pēc pārliecinošās uzvaras Baltijas Top līgas spēlē pret “Miesniekiem” “Baltic XL/Livonia” kapteinis šajā spēlē Miķelis Jurevičs atzīmēja, ka atšķirībā no Latvijas čempionāta fināla šoreiz pret miesniekiem viss ir sanācis, lieliski nospēlējot gan saspēles vadītājiem, gan arī ļoti labu darbu komandai padarot aizsardzībā. Viņaprāt šī ir bijusi viena no labākajām spēlēm pēdējās sezonās.

Iepriekš informējām, ka 29.septembrī lieliskajā Upesciema stadionā Baltijas Top līgas spēlē RK “Baltic XL/Livonia” savā laukumā pārliecinoši ar 56:3 (35:3) pārspēja šoreiz ne tik spēcīgā sastāvā spēlējošos Ķekavas “Miesnieki”, tādējādi revanšējoties par zaudējumu Latvijas čempionāta finālā pirms divām nedēļām un izcīnot trešo uzvaru šī gada savstarpējās četrās spēlēs.

“Esam ļoti gandarīti par šo veikumu, kā arī par labo komandas sadarbību un visu kopumā padarīto laukumā. Vēlos uzsvērt, ka mums bija ļoti laba aizsardzība. Mēs gājām uz katru tvērienu, spēlējot disciplinēti un spēlējot savu spēli. Rūpīgi klausījāmies un pildījām trenera norādījumus,” norāda “Baltic XL/Livonia” kapteinis šajā spēlē Miķelis Jurevičs.

“Saspēles vadītāji darīja fantastisku darbu, ievadot pārējo komandu spēlē. Visa tā kopdarbība starp cīņas spēlētājiem un veijera spēlētājiem padevās ļoti labi. Teiktu, ka šī spēle bija viena no pašām labākajām šajā sezonā, ja pat ne pēdējo divu vai trīs sezonu laikā,” vērtē Jurevičs.

“Man ir prieks par komandas sniegumu, par to, ka mēs saņēmāmies, devāmies cīņā, pilnīgi nofokusējušies tikai un vienīgi uz savu darbiņu. Varētu teikt, ka vienā ziņā tas bija tāds revanšs par sāpīgo zaudējumu pirms nedēļas Latvijas čempionāta finālā, kur tieši otrādi mums vispār negāja tās lietas, pie kurām bija jāpiestrādā. Un tagad Baltijas Top līgā atkal otrādi, viss sanāca,” atzīst Jurevičs, kurš spēles dienā savā Vārda dienā atzīmējās ar piezemējumu.

“Mums ir palikusi vēl viena spēle pret “Geležinis Vilkas”. Iesim laukumā ar tādu pašu noskaņojumu un ar domu tikai un vienīgi parādīt savu labāko sniegumu un izcīnīt uzvaru, lai sezonu var noslēgt uz pozitīvas nots un lai visi esam priecīgi, kā arī lai godam varam svinēt, esam vienoti un gandarīti par paveikto šogad,” pauž Jurevičs.