Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Livonia" treneris Džonsons: "Pret “Baltrex” nospēlējām sezonas labāko spēli"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Livonia" treneris Džonsons: "Pret “Baltrex” nospēlējām sezonas labāko spēli"
Nīls Džonsons.Foto: RK 'Livonia".

Pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma pašā izskaņā ļoti līdzīgajā Baltijas Top līgas spēlē ar daudzkārtējiem čempioniem un šīs sezonas vadošo līgas klubu “Baltrex”” RK “Baltic XL/Livonia” galvenais treneris Nīls Džons norādīja, ka šī bijusi “Livonia” labākā spēle šajā sezonā, turklāt pret līgas spēcīgāko komandu.

Iepriekš informējām, ka šīs sezonas vadošais Latvijas regbija klubs “Baltic XL/Livonia” sestdien Baltijas Top līgas spēlē savās mājās Upesciemā ļoti spraigā spēlē un dramatiskā izskaņā, esot vadībā piecas minūtes līdz spēles beigām, tomēr pēdējās minūtēs ielaida piezemējumu un līdz ar to piekāpās Šauļu “Baltrex”. Līdz ar to šogad pēdējo divu gadu Baltijas Top līgas vicečempionu duelī virsroku ņēma lietuvieši.

“Uzskatu, ka “Baltrex” šajā sezonā ir spēcīga komanda Baltijas Top līgā. Mēs saņēmām to, ko bijām gaidījuši. Pret viņiem nospēlējām sezonas labāko spēli,” secina RK “Baltic XL/Livonia” galvenais treneris Nīls Džonsons.

“Spēle bija lēnāka, jo no rīta bija uzlijis, kas, iespējams, mums nāca par labu, jo “Baltrex” ir ļoti, ļoti ātra komanda. Mums arī palīdzēja, ka spēlējām uz zāles, ne mākslīgā seguma, jo viņi parasti spēlē uz mākslīgā seguma un parasti ir ļoti ātri.,” stāsta Džonsons.

“Dažas lietas, kas pret “Vairas” un ko mēs izanalizējām, nāca mums par labu, jo secinājām, ka neesam tik slikti, bet tās bijušas tiesneša daudzās kļūdas. Tas palīdzēja mums rast motivāciju, jo daudzi pēc spēles ar “Vairas” bija dusmīgi uz spēles tiesnesi. Mēs spējām sestdienas spēlē izdarīt pietiekamu spiedienu uz “Baltrex” un gūt punktus, lai izvirzītos vadībā. Domāju, ka dažās situācijās, kur pretinieki guva punktus, bija izdarītas piespēles uz priekšu. Dažos brīžos tika pieļautas kļūdas, un, manuprāt, livoniešiem ātrāk jāpieņem lēmumi. Taču uzskatu, ka spēlējām tiešām ļoti labi. Kā jau minēju, uzskatu, ka šī bija sezonas labākā spēle, neskatoties uz rezultātu – 20:24,” uzsver “Livonia” galvenais treneris.

“Zaudējām dažas svarīgas bumbas ievadīšanas spēlē, lai turpinātu izdarīt spiedienu uz “Baltrex”. Šauļu komanda ir tāda, ja tu nespēlē uz 100%, tad tu zaudē. Domāju, ka mēs spēlējām uz kādiem 95%, un tāda ir tā starpība starp komandām,” piebilst Džonsons.