Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Sporta punkts/Livonia" treneris Sokolovs: "Puslaikos bija divas absolūti dažādas komandas"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Sporta punkts/Livonia" treneris Sokolovs: "Puslaikos bija divas absolūti dažādas komandas"
Vilmārs Sokolovs. Foto: RK "Livonia".

Pēc zaudētās spēles Lietuvas komandas "Baltrex" dublieriem Baltijas čempionātā regbijā, kur pirmajā puslaikā livonieši nonāca zaudētājos ar 7:45, bet otro puslaiku uzvarēja ar 22:5, "Sporta punkts/Livonia" treneris Vilmārs Sokolovs atzina, ka puslaikos bija divas absolūti dažādas komandas.

Iepriekš informējām, ka svētdien izbraukumā Lietuvas pilsētā Šauļos RK “Livonia” otrā komanda “Sporta punkts/Livonia” Baltijas čempionātu regbijā teicami aizvadīja otro puslaiku pret Šauļu “Baltrex” dublieru komandu, uzvarot to ar 22:5, taču pārāk daudz “izlieto” pirmajā puslaikā neizdevās “sasmelt”, tādējādi beigās piekāpjoties lietuviešiem ar 29:50.

“Ja runājam par puslaikiem, tad tās bija divas absolūti dažādas komandas. Pirmā puslaika pašā sākumā pieļāvām pāris kļūdas, un visa spēle pajuka. Puiši vairāk koncentrējās nevis uz spēli, bet kļūdu meklēšanu tiesnesī,” par spēles sākuma stāsta “Sporta punkts/Livonia” treneris Vilmārs Sokolovs.

“Veicām pāris pārkārtojums, un viss sanāca. Puslaikā notikušo centāmies aizmirsts. Kā mūsu labākais spēlētās Mārtiņš Bokišs teica pārtraukumā, aizmirstam, kas ir uz tablo, un vinnējam otro puslaiku. To arī izdarījām. Prieks skatīties, kā sanāca otrais puslaiks. Trīs reizes pretinieki bija mūsu laukuma pusē, vienā no tām viņi ienesa. Mēs visu laiku bijām ar bumbu, un sanesām piezemējumus tik, cik sanesām. Bonusa punktu dabūjām, un tas ir patīkami, ka zaudētā spēlē tik daudz sanesām, lai dabūtu bonusa punktu,” uzsver Sokolovs.

“Jāuzteic noteikti Bokišs, kurš pamodināja komandu. Iedomājos, kā būtu, ja trenētos visi kopā, tad noteikti šāda pirmā puslaika nebūtu,” secina treneris. “Tagad gatavojamies nākamajai spēlei Plunģē sestdien. Ceram, ka iztiksim bez šādiem pārsteigumiem, kādi bija šajā spēlē sākumā,” norāda Sokolovs.