Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

''Mītava'' triumfē Latvijas čempionātā regbijā-7 U16 vecuma grupā

''Mītava'' triumfē Latvijas čempionātā regbijā-7 U16 vecuma grupā
Foto: Juris Bērziņš-Soms.

Nupat Rīgas Stila un Modes tehnikuma stadionā tika aizvadīts Latvijas čempionāta regbijā-7 trešais posms U16 vecuma grupā. Par posma un visa čempionāta uzvarētāju kļuva regbija klubs “Mītava”.

Sezonas noslēdzošajā posmā regbija kluba “Mītava” pārstāvji izcīnīja trīs pārliecinošas uzvaras - 40:14 pret “Eleju”, 33:12 pret “Livonia” un 26:7 pret “ĶNSS/Baldone”, triumfējot gan posmā, gan arī visās sacensībās kopumā. Otro vietu trešajā posmā izcīnīja “Livonia”, kas piekāpās tikai čempioniem un sakāva “Eleju” un “ĶNSS/Baldone” ar attiecīgi 41:7 un 45:0. Trešajā vietā ierindojās “ĶNSS/Baldone”, kas spraigā cīņā apspēlēja savus sīvākos konkurentus elejniekus ar 28:26. Tas palīdzēja “ĶNSS/Baldone” kopvērtējumā iegūt trešo vietu.

“Mītava” uzvarēja visos trijos posmos, bet “Livonia” visas reizes izcīnīja otro vietu. Tikmēr ĶNSS/Baldone divas reizes ieņēma trešo vietu, bet vienreiz palika ārpus trijnieka, kad otrajā posmā trešo vietu ieguva elejieši.

Posma rezultatīvākais spēlētājs:
Dāvids Židelis - “Mītava”

Labākie spēlētāji treneru vērtējumā:
Aivis Gustiņš - “Eleja”
Einards Šauriņš - “ĶNSS/Baldone”
Edvards Beņķis - “Mītava”
Ruslans Sosnars - “Livonia”

Izmantotie resursi:
Latvijas Regbija Federācija


Uzvarētāji - RK "Livonia" jauniešu komanda. Foto:RK "Livonia".

Latvijas čempionāta regbijā 1. posmā U18 grupā dominē RK "Livonia"

Vakar, 28. aprīlī, Latvijas čempionāta pirmajā posmā regbijā U18 grupā visas spēlēs dominēja un par pārliecinošiem uzvarētājiem kļuva pagājušajā gada čempioni Regbija kluba “Livonia/Rīga” jaunie regbisti, kuri finālā ar 31:5 neatstāja cerības Baldones/Ķekavas novada sporta skolas (ĶNSS) komandai.
Foto: Rāmavas "Lāči/Mūkusala"
1

"Lāči" ļoti līdzīgā spēlē Latvijas čempionātā regbijā pieveic "Ežus"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem “Lāči/Mūku sala” spraigā cīņā ar 41:31 pieveica "Eži" komandu.
Godalgoto vietu ieguvējas. Foto: RK "Livonia"/Ģirts Kehris.

"Livonia" regbistes jaunā trenera vadībā sāk LČ pirmo posmu ar otro vietu, uzvar "Selena"

Vakar, 27. aprīlī, Latvijas regbija-7 čempionāta pirmajā posmā sievietēm pagājušā gada vicečempiones RK “Livonia” komanda jaunā trenera Elmāra Šefanovska vadībā ieguva otro vietu, bet par posma uzvarētājām kļuva titula aizstāvētājas RK “Selena”.