Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: Vai sportistiem publiski jānosoda karš Ukrainā? Atbild Žanis Peiners

TV raidījums
TV raidījums
Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” epizodes, kurā pie Jāņa Celmiņa viesojas bijušais basketbolists Žanis Peiners. Pēc karjeras beigām viņš pievērsies basketbola analītikai un tās pielietošanai, palīdzot sniegumu uzlabot arī Latvijas spožākajai basketbola zvaigznei Kristapam Porziņģim.

Raidījuma laikā vīri paguva padiskutēt ne tikai par sportu, bet skāra arī nopietnākas tēmas, tajā skaitā Krievijas iebrukumu Ukrainā.

Raidījums pilnā garumā pieejams ŠEIT!
Vērtējums: +1

  -3 [+] [-]

, 2024-05-30 17:27, pirms 3 nedēļām
Var vēl pievienot filozofiskas dabas jautājumu: 'Kāpēc to vispār prasa sportistiem un kāds varētu būt šāda jautājuma apslēptais mērķis?

  +4 [+] [-]

, 2024-05-30 19:24, pirms 3 nedēļām
fall in love rakstīja: Var vēl pievienot filozofiskas dabas jautājumu: 'Kāpēc to vispār prasa sportistiem un kāds varētu būt šāda jautājuma apslēptais mērķis?
kāds tur apslēptais mērķis, man kā līdzjutējam piemēram intresē sportista nostāja tādos aktuālos jautājumos.. es piemēram vairs neintresējos un neskatos sportistus kuri atbalsta krieviju.. un arī tādus kā Briedis, kam viss nav tik viennozīmīgi.. es tak par tupeņiem nefanošu un neskatīšos tādus, tapēc ir svarīgi daudzmaz zināt kas cilvēkam galvā darās..

  -4 [+] [-]

, 2024-05-30 19:54, pirms 3 nedēļām
Kidd rakstīja: kāds tur apslēptais mērķis, man kā līdzjutējam piemēram intresē sportista nostāja tādos aktuālos jautājumos.. es piemēram vairs neintresējos un neskatos sportistus kuri atbalsta krieviju.. un arī tādus kā Briedis, kam viss nav tik viennozīmīgi.. es tak par tupeņiem nefanošu un neskatīšos tādus, tapēc ir svarīgi daudzmaz zināt kas cilvēkam galvā darās..
Viens 'pareizais'(tas ko pasaka masu mediji) viedokls vai sociālā izstumšna (potenciāla karjeras iznīcināšana vai pat ieslodzīšana), dažādās formās figurēja pirms tam, bet ļoti pastiprinājās ar covid un Ukr. Līdz ar ko lēnām mainās kas sabiedrībā ir pieņemami, ja neitrāli kādam pajautātu uz ielas kādai soc. sistēmai atbilst modelis, kur atļauts viens pareizais viedoklis cilvēki masveidā teiktu diktatūra. Cilvēki vairs nav spējīgi diskutēt tikai rēkt viens uz otru un psihot, ja kāds viņam nepiekrīt, sociālā struktūra ir ļoti mainījusies ne tik ilgā laikā. Iesaku pameklēt, piemēram, random vecāku amerikāņu talk šovu un paskatīties kā izskatās argumentēta diskusija pret to kas notiek tagad, kontrasts ir neticams.

  +4 [+] [-]

, 2024-05-30 20:23, pirms 3 nedēļām
Jā, jā.. Ir jādiskutē - vai drīkst slepkavot?.. Es saku, ka par to nevar būt diskusijas.. bet atradīsies tak tak kāds, kurš teiks, ka tiek apspiesta vārda brīvība un slepkavam ir tiesības... Nē, nav!

  -3 [+] [-]

, 2024-05-30 21:29, pirms 3 nedēļām
dakots rakstīja: Jā, jā.. Ir jādiskutē - vai drīkst slepkavot?.. Es saku, ka par to nevar būt diskusijas.. bet atradīsies tak tak kāds, kurš teiks, ka tiek apspiesta vārda brīvība un slepkavam ir tiesības... Nē, nav!
Lv mediji piegrūsti pilni ar misinformāciju, tā pat kā krievu, lai noskaņotu sabiedrības karam kā arī radītu tam labvēlīgu augsni. Ironiskā kārtā oficiālā naritīva atbalstītāji ir vieni tiem kas visvairāk atbalsta kara turpināšanos, ne miera noslēgšanu.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-30 22:03, pirms 3 nedēļām
fall in love rakstīja: Lv mediji piegrūsti pilni ar misinformāciju, tā pat kā krievu, lai noskaņotu sabiedrības karam kā arī radītu tam labvēlīgu augsni. Ironiskā kārtā oficiālā naritīva atbalstītāji ir vieni tiem kas visvairāk atbalsta kara turpināšanos, ne miera noslēgšanu.
Tu tak esi kārtīgs vatenis 😀

     [+] [-]

, 2024-06-14 13:23, pirms nedēļas
Sabdierībā zināmiem cilvēkiem t.sk. sportistiem būtu publiski jārunā par karu, jo ja to nedzirdēs putins, tad to dzirdēs vietējie "neizlēmušie". Peiners ir labi pazīstams un cienīts Rēzeknē un viņa viedoklis var pozitīvi ietekmēt jaunatni un palielināt tās lojalitāti LV. Žani, par kara nosodīšanu ir jārunā!