Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Šovakar "eXi": cik reāla ir Žigas, Ādolfa un Lūša atgriešanās sportā?

Andrejs Siliņš

Šovakar plkst. 21.15 Sportacentrs.com TV kanālā pie skatītājiem dosies sporta sarunu šova “eXi” jaunā epizode, kurā bijušie sportisti Kristaps Valters, Jurijs Žigajevs un Edgars Lūsiņš atcerēsies, kādos biznesa projektos iesaistījušies paralēli sportistu karjerai, diskutēs par to, vai sportisti var būt pārmaksāti, un vai būtu gatavi atgriezties profesionālajā sportā?

Šoreiz Ādolfs, Žiga un Lūsis pārrunās tēmu "Sports un bizness" - kur viņi paši karjeras laikā ieguldījuši? Vai izdevies nopelnīt ar biznesu blakus sportista karjerai? Cik pazaudēta nauda? Turpinot naudas tēmu, nereti izskan apzīmējums "pārmaksāts sportists" - ko tas īsti nozīmē? Un par kādu cenu Ādolfs, Žiga un Lūsis būtu gatavi tagad atgriezties profesionālajā sportā?

Tāpat raidījumā būs Jāņa Celmiņa saruna ar koronavīrusa pandēmijas laikā ilgi treniņnometnē Ēģiptē palikušo Mārtiņu Pļaviņu, kurš nu atgriezies mājās un pavada laiku karantīnā.

“eXi” 18. epizodi Sportacentrs.com TV kanālā skaties jau šovakar plkst. 21.15, internetā jaunā epizode būs pieejama jau piektdien.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Sporta sarunu šova “eXi” lieldraugs: iepirkšanās un izklaides galvaspilsēta AKROPOLE.

     [+] [-]

, 2020-05-01 10:17, pirms 4 gadiem
Stulbāku raidījumu nevar atrast, tukša salmu kulšana. No tā bara vienīgais Valters ir kaut ko sportā sasniedzis. Žigarevam vienīgais kas atlicis ar sievu rādīt pliku pakaļu, futbolists viņš ne kāds. Tāpat tas caurums Lūsiņš, viņš pat augstākajā līmenī nav spēlējis, te savākušies baigie speci un gudri spriež.

     [+] [-]

, 2020-05-01 20:21, pirms 4 gadiem
un ko tu bomzi esi sasniedzis tuksi divanaa pirst? malacis, ka ar savu tipisko luzera mentalitati tikai spej kadu nolikt, uzraksti ari kaut ko pozitivu