Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: "eXi": interneta komentāri - vai sportisti tos lasa? Ko par tiem domā?

TV raidījums
TV raidījums
Piedāvājam vienu no sporta sarunu šova "eXi" 8. sērijas tēmām, kurā bijušie sportisti spriež par interneta komentāriem un to saturu.

Astotais sarunu šova “eXi” raidījums pilnā garumā pieejams ŠEIT!

Audio formātā "SoundCloud" ŠEIT!
Audio formātā "Apple Podcast" ŠEIT!
Audio formātā "Spotify" ŠEIT!

Seko "eXi" sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 12:55, pirms 4 gadiem
Nesaukšu uzvārdus, jo ievēroju cilvēkcieņas un konfidencialitātes principus, bet varu apstiprināt kaut vai no sava bloga vietnes iegūtās pieredzes, kad šad tad rakstu par sporta notikumiem, ka komentārus lasa, raksta arī paši augsta līmeņa sportisti un treneri. Domāju, tam nevajadzētu radīt ne mazāko pārsteigumu. Visi esam cilvēki.

     [+] [-]

, 2019-12-28 14:04, pirms 4 gadiem
Visu cieņu, laba tēma ko Exi pacēla!
Esmu no tiem kas pārsvarā lasa komentārus un reti kad raksta. Lai cik man nepatiktu Kivičs, jāatzīst ka arī viņam šoreiz ir taisnība, skaļākie būs ar dzīvi neapmierinàtie. No savas pieredzes kāpēc reizēm lasu komentārus - pēc tiem var viegli pateikt cik liels neapmierinātības/ vienaldzības (ja mazs skaits) līmenis ir Latvijā par konkrēto tematu. Tā ir kā latiņa ar ko var nomērīt līmeni. + ir interesanti atskatīties reizēm par kādu nereāli lielu "cepienu" komentārus pēc kāda gada vai diviem (derētu uztaisīt par šo sižetu kur sportisti lasa par sevi gadu/ divus/ trīs vecus negatīvos komentārus). Tas man atgādina pirms kāda laika soc.tīklos klīdušo bildi par rakstu tventā pie tā ka Nokia izlaiž telefonu ar kameru, pie tā bija pesimistiskie komentāri par "kas būs nākamais, veļasmašīna teefonā", "kā tad, kamēr šādi telefoni vēl parādīsies pie mums un maksās miljonus" u.tml.