Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Trešdien tiešraidē "eXi Special" #2. Jautā un diskutē arī tu!

TV raidījums
TV raidījums

Sporta sarunu šova “eXi” dalībnieki jau trešdienas vakarā aicina skatītājus uz īpašu tiešraidi savā “YouTube.com” kanālā. Abonē “eXi” kanālu un pievienojies jau ceturtdien plkst. 21.00.

Ja ierasti bijušie sportisti Edgars Lūsiņš, Jurijs Žigajevs un Kristaps Valters sporta sarunu šovā “eXi”, Jāņa Celmiņa vadībā runā par pašu izvēlētām tēmām, tad šoreiz viņi ir gatavi izteikt viedokli par skatītājiem vēlamajām, tiešraides laikā aktīvi komunicējot ar skatītājiem. Aizvadīto 17. “eXi” epizožu laikā bijušie atlēti dalījušies ar stāstiem un atmiņām no savas karjeras, taču ir lietas, kas palikušas nepateiktas… Šajā trešdienā "eXi" būs gatavi atbildēt uz tiešraides skatītāju jautājumiem, uzklausīt uzslavas, kā arī pamatotu kritiku.

Arī Tu vari kļūt par trešdienas “eXi Special #2” tiešraides satura veidotāju. Raksti savu jautājumu vai iesaki tēmu, rakstot to zem šī raksta (komentāru sadaļā) un jau trešdienas vakarā plkst. 21.00 pieslēdzies tiešraidei ŠEIT!

Lai nepalasitu garām šo tiešraidi, abonē (spied SUBSCRIBE) “eXi” kanālu jau tagad!

Par "eXi"

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu, daloties savā pieredzē un vēl nedzirdētos stāstos no savas un līdzcilvēku karjeras.

Visas līdzšinējās 17 sporta sarunu šova epizodes un atsevišķi raidījumu fragmenti pieejami ŠEIT, kā arī sociālajās vietnēs: Twitter.com, Facebook.com un Instagram.

“eXi Special” pirmā sērija skatāma ŠEIT!

     [+] [-]

, 2020-04-21 14:59, pirms 4 gadiem
Vienojieties savā starpā, kādiem vajadzētu būtu LV pieciem prioritārajiem sportiem, bet neskatieties no savas pārstāvniecības, apdomājiet, pieejamību, ko valsts var atļauties, realizēt, ņemiet vērā pasaules atpazīstamību, iespējas realizēties utt.

Nu piemēram, futbols pasaulē ir valstu karogs, neoficiāli lēš, ka valstu vīri satiekoties, viens otru vērtē pēc futbola līmeni valstī, bet LV ir izsmiekls šajā jautājumā. Tai pat laikā mēs dižojamies ar renes šļūcējiem, bet tam sporta veidam pasaules līmenī auditorija, interese ir principā nekāda. Vai tā kā nevajadzētu pārstāt barot to Siguldas monstru un pievērst uzmanību kam pasaulē atzītākam, pelnošākam?

  -1 [+] [-]

, 2020-04-21 15:05, pirms 4 gadiem
Ko sakat par eSportu? Peļņas iespējas tur šobrīd ir lielākas, kā LV futbolā, basketbolā vai tajā pat hokejā, ja atskaita Dinamo. Arī azartiskāks un "skatāmāks" par vienu otru sporta veidu

     [+] [-]

, 2020-04-21 15:07, pirms 4 gadiem
Par ko pēdējo reizi bijāt tiešām lepns, ja runājam par sporta notikumiem, sasniegumiem Latvijā.
Nu katram kāds pārītis notikumi, par ko priecājaties, stāstījāt draugiem, paziņām, runājāt, sajutāt, vot, tas ir sasniegums, tas ir notikums, vienalga individuālais vai komandu sports.

     [+] [-]

, 2020-04-21 15:28, pirms 4 gadiem
Kāpēc futbola komandās vienmēr, atšķirībā no hokeja, piemēram, ir tik izteikts pirmais vārtsargs, ka otrais nummurs bieži vien pat pāris sezonas no vietas vispār netiek laukumā? Nereti ir sajūta, ka Nr.1 jau labu laiku kā nevelk - vecums, piemēram, formas kritums, bet tāpat ir laukumā visās spēlēs. Nevar taču būt ka Nr.2 vienmēr ir klasi vai divas zemākas kvalitātes spēlētājs. Man, piemēram, tīri subjektīvi likās, ka Vaņins jau pāris sezonas bija kļuvis labāks par Koļinko, bet laukumā izlases spēlēs netika. Citās valstīs, un komandās, manuprāt, bieži vien ir līdzīgi.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-21 15:44, pirms 4 gadiem
Jautājumus kungi, uzdodiet youtube tiešraidē, šos te neviens nelasa!

  +1 [+] [-]

, 2020-04-21 15:52, pirms 4 gadiem
Kols rakstīja: Jautājumus kungi, uzdodiet youtube tiešraidē, šos te neviens nelasa!
Apsolos šoreiz vairāk ieskatīties arī šeit, bet labāk visu te rakstiet - čata sadaļā: https://www.youtube.com/watch?v=4kV...

  +1 [+] [-]

, 2020-04-21 18:21, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Ko sakat par eSportu? Peļņas iespējas tur šobrīd ir lielākas, kā LV futbolā, basketbolā vai tajā pat hokejā, ja atskaita Dinamo. Arī azartiskāks un "skatāmāks" par vienu otru sporta veidu
Tas, ka top spēlētāji saņem, pārējie neko normālu nesaņem. Labākais Dinamo uzbrucējs saņem drošvien 200k, pasaulē viņš nav pat top500 uzbrucējs hokejā, tagad jautājums, cik saņem top501 cs pēlētājs?

     [+] [-]

, 2020-04-21 20:38, pirms 4 gadiem
Ko Jūs katrs spēles laikā esiet sliktāko/ļaunāko izdarījuši pretiniekam, iespējams komandas biedram? Un tā pat ko labāko, cēlāko esiet izdarījuši pretiniekam, kaut kā palīdzot, izlīdzot..

     [+] [-]

, 2020-04-22 20:50, pirms 4 gadiem
Jāni, pagajusho reizi nepajautaji , kurš no brāļiem Valteriem jaunības dienās biežāk veda pie sevis uz mājām sacopētās zivtiņas 😄 + ar ko sandis vispār šobrīd nodarbojās profesionālajā sfērā?