Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: Vēlies saņemt algu - ēd mazāk, skrien vai ietinies pārtikas plēvē

TV raidījums
TV raidījums
Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” jaunās sezonas trešās epizodes, kurā bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs atceras kādu epizodi no savas karjeras, kad Ventspilī kāds viņa komandas biedrs cīnījies ar lieko svaru…

Pilnu epizodes ierakstu skaties ŠEIT.
Vērtējums:

  -7 [+] [-]

, 2022-10-06 17:32, pirms 2 gadiem
Protams, profesionāļiem ķermeņa masa ir jātur līmenī, bet arī daži kg šur vai tur neko daudz nemaina. Vismaz sporta spēlēs. Galvenais ir performance laukumā. Jābūt arī elastīgiem, lai novērtētu, kāda masa ir optimālā. Cita lieta, protams, ir cīņas sportos, vēl savādāka pieeja izturības disciplīnās utt.

     [+] [-]

, 2022-10-06 18:24, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Protams, profesionāļiem ķermeņa masa ir jātur līmenī, bet arī daži kg šur vai tur neko daudz nemaina. Vismaz sporta spēlēs. Galvenais ir performance laukumā. Jābūt arī elastīgiem, lai novērtētu, kāda masa ir optimālā. Cita lieta, protams, ir cīņas sportos, vēl savādāka pieeja izturības disciplīnās utt.
Tev noteikti tad derētu Tautas bumba, kur var ēst pelmeņus un pēc tam mētāt kūleņus. Vai arī nūjošana, tur arī kilogramiem nav nozīmes.

  -7 [+] [-]

, 2022-10-06 18:35, pirms 2 gadiem
MazaFaka5 rakstīja: Tev noteikti tad derētu Tautas bumba, kur var ēst pelmeņus un pēc tam mētāt kūleņus. Vai arī nūjošana, tur arī kilogramiem nav nozīmes.
Nevajag pārspīlēt. Es runāju par nelielām svara izmaiņām, nevis alus vēdera audzēšanu. Tāpat ķermeņa masas izmaiņas var arī nebūt disciplīnas jautājums, bet dažādu veselības problēmu rezultātā.

     [+] [-]

, 2022-10-06 19:26, pirms 2 gadiem
Vispār dīvainas problēmas profesionālajā sportā. Futbolā (lv), kur maksā salīdzinoši lielas algas visiem, iespējams tā arī varētu būt, ka kādam ir par daudz liekā svara, nepietiekoši fiziski aktīvs ir, vai rij neveselīgu pārtiku.
Bet ja paskatamies vēsturē, liekas ka Maradona savas karjeras laikā arī bija pietiekoši apaļīgs ka kādam varbūt varētu šobrīd gribēties likt tādam nodzīt svaru.
Kopumā konteksts viss jāsaprot un situācija.