Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Noskaidros spēcīgākos ātrā šaha un ātrspēles spēlētājus Latvijā

Kristaps Zālītis

Noskaidros spēcīgākos ātrā šaha un ātrspēles spēlētājus Latvijā
Normunds Miezis. Foto: sahafederacija.lv

29.jūnijā atpūtos kompleksā „Mežezers” sākās Latvijas čempionāts ātrajā šahā un ātrspēlē. Turnīru laikā tik noskaidroti spēcīgākie ātrā šaha un ātrspēles spēlētāji sieviešu un vīriešu konkurencē. Sacensībās piedalīsies gandrīz visi Latvijas spēcīgākie šahisti un izlases dalībnieki. Ātrā šaha čempionāts notiek no 28. jūnija līdz 30. jūnijam, savukārt ātrspēles čempionāts sāksies 30. jūnija pēcpusdienā un ilgs līdz 1. jūlijam.

Ātrā šaha čempionāts tiks aizvadīts 9 kārtās pēc Šveices sistēmas. Turnīram šobrīd pieteikušies 24 dalībnieki, no kuriem 3 vīriešu lielmeistari, 2 sieviešu lielmeistares, 3 starptautiskie meistari un 1 starptautiskā meistare. Turnīra pirmais numurs ir lielmeistars Normunds Miezis.

Ātrspēles čempionāts, kurš tiks izspēlēts 13 kārtās pēc Šveices sistēmas, iespējams pulcinās lielāku dalībnieku skaitu, piedalīties gatavojas arī Latvijas pirmais numurs Aleksejs Širovs.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS ŠAHA FEDERĀCIJA »