Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Latvijas junioru bridža komanda pieveic Itāliju

Pekinā sestdien turpinājās Pirmās pasaules prāta sporta spēles. Pie uzvaras izdevās tikt Latvijas junioru bridža komandai, kas pārspēja Itāliju.

Bridžā šajā dienā jāsacenšas: sieviešu komandai ar Vācijas, Jamaikas un Marokas pārstāvjiem, vīriešu izlasei – ar Portugāles, Ķīnas un Argentīnas komandām. Junioru komandai pirmie pretinieki bija spēcīgā Itālijas izlase, ko izdevās pieveikt ar sagraujošu rezultātu 23:7.

Simtlauciņu dambretē šodien izspēlēs divas kārtas. Zoja Golubeva partijā ar Laimu Adlīti (Lietuva) vidusspēlē ieguva lieku kauliņu un izredzes uz uzvaru. Pārējās partijās Latvijas spēlētājiem stāvoklis neskaidrs.

Šahā Spēļu pirmajā pusē notiks 50 pasaules labāko spēlētāju (atsevišķi vīriešiem un sievietēm) individuālās sacensības. Diemžēl, pagaidām starp tiem nav Latvijas pārstāvju. 13. oktobrī sāksies nacionālo komandu (4 spēlētāji + 1 rezervists) sacensības. Latvijas šahisti piedalīsies ar vīriešu un sieviešu izlases komandām.

Informāciju sagatavoja:
Pēteris Freidenfelds

     [+] [-]

, 2008-10-05 07:40, pirms 16 gadiem
Te arī spēļu mājaslapa 2008wmsg.org: The 1st world mind sports games