Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

LČ dambretē jaunākajā grupā meitenēm ļoti sīvas cīņas, puišiem pārliecinošs uzvarētājs

Ivars Bācis
Ivars Bācis

LČ dambretē jaunākajā grupā meitenēm ļoti sīvas cīņas, puišiem pārliecinošs uzvarētājs
Godalgoto trijnieks meitenēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Pirms dažām dienām dambretes kluba “Rīgas namu apsaimniekotājs” telpās norisinājās Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē jaunākajā vecuma grupā jauniešiem. Par godalgotajām vietām meitenes un zēni sacentās atsevišķos turnīros pēc Šveices sistēmas 8 kārtās. Meitenēm norisinājās ļoti sīva cīņa par uzvaru, pirmajām divām iegustot vienādu punktu skaitu, bet puišiem uzvarētājs bija pārliecinošs, tuvāko konkurentu apsteidzot par trim punktiem.

Meiteņu konkurencē startēja 17 jaunās dambretistes. Ar izcīnītajiem 14 punktiem Latvijas čempiones titulu un zelta medaļu ļoti spraigā cīņāizcīnīja Marlēna Gudēvica Liepiņa. Tikpat punktu, bet sliktāki papildu rādītāji šādā ļoti līdzīgā cīņā otrajā vietā ierindoja Veltu Urmani, kurai sudraba medaļa. Trešajā vietā ar iegūtajiem 11 punktiem ierindojās un bronzas medaļu saņēma Marta Paegle.

Zēnu turnīrā 33 dalībnieku konkurencē ar iegūtajiem 16 punktiem Latvijas čempiona titulu un zelta medaļu pārliecinoši izcīnīja Ernests Andersons. Otrajā vietā ierindojās un sudraba medaļu saņēma Krišjānis Bethers, kuram 13 punkti. Trešajā vietā ar iegūtajiem 12 punktiem ierindojās un bronzas medaļu saņēma Haralds Vizulis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija