Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #119 Ārpus kadra: Dalām vēršus Briedim, Timmam, Rastorgujevam, politiķiem

Švītīgi saposušies esam gatavi pasniegt podkāsta "Ārpus kadra" gada balvas nopietnās un mazāk nopietnās nominācijās! "Sportacentrs.com" žurnālisti Almants Poikāns un Rolands Eliņš, kā arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš spriež, kurš ir aizejošā gada švītiņš, aplauziens un vērsis. Runāsim arī par Elvi Merzļikinu, Kristapu Porziņģi, Andreju Rastorgujevu un, protams, mūsu zelta puišiem! Bet kurās nominācijās izcelsies "Noah Jūrmala", Iļjas Kovaļčuka nūja un mūsējo sapelnītie miljoni? Podkāsta gada noslēdzošā epizode ir klāt!

Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.