Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #113 Ārpus kadra: Ar Lauri skaitām, cik dārga ir rollerslēpošana

Svaigākajā podkāsta "Ārpus" kadra epizodē pie "Sportacentrs.com" žurnālista Almanta Poikāna pa taisno no lidostas viesojas daudzsološais Latvijas slēpotājs Lauris Kaparkalējs. No Itālijas vien 17 gadus vecais sportists pārvedis Pasaules kausa junioru titulu rollerslēpošanā. Podkāstā runājam par šo - mazāk zināmo - sporta veidu, kurā Latvijas sportisti regulāri izceļas ar augstiem panākumiem. Kā sākt? Cik tas maksā? Kādas ir mūsdienu tendences? Kādi ir treniņi? Tāpat runājam arī par pašu Lauri, kuram drīzumā jau būs jāizkāpj no junioru vecuma kurpēm. Vai viņš sekos Patrīcijas Eidukas pēdās un parūpēsies par lieliskiem sasniegumiem arī vīriešu distanču slēpošanā?

Audio formātā podkāstu klausies: SoundCloud, Spotify, Podbean, Apple Podcasts, Google Podcasts, PlayerFM, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv un citās audio straumēšanas vietnēs.

, 2021-09-23 12:08, pirms 3 gadiem
Latvijā man šķiet ir tikai viena sporta persona, kas asociējās ar vārdu Lauris - hokejists Lauris
, 2021-10-01 13:20, pirms 3 gadiem
cehoslovāks rakstīja: Latvijā man šķiet ir tikai viena sporta persona, kas asociējās ar vārdu Lauris - hokejists Lauris
Man uzreiz prātā Lauris Freibergs.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.