Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2379, Did:0, useCase: 3

Jaunums: piesakies treniņiem dienas grupās!

Jānis Celmiņš

Jau mēnesi Pludmales Sporta centrā „Brazīlija” aktīvus treniņus aizvada „Mārtiņa Pļaviņa SK” audzēkņi, kuri trenējas Pļaviņa un viņa trenera Aigara Birzuļa vadībā. Šobrīd klubs piedāvā treniņus arī dienas grupās.

Neatkarīgi no meistarības līmeņa šobrīd tiek dota iespēja pieteikties nodarbībām dienas grupās. Treniņus plānots aizvadīt pirmdienās un piektdienās no pulksten 14.00 – 16.00. Lai grupa varētu uzsākt treniņus, nepieciešams sapulcināt vismaz sešus (ne vairāk, ne mazāk) sportot gribētājus. Uzskatām, ka tieši seši cilvēki vienā treniņā ir optimālais variants, lai audzēkņi progresētu iespējami strauji.

Tāpat informējam, ka nedaudz pamainījušies treniņu laiki iesācējiem, kuriem nu tiek dota iespēja sportot piektdienu un svētdienu vakaros no pulksten 20.30 līdz 22.00. Šajās grupā arī joprojām ir pāris brīvas vietas, kuras tuvojoties ziemas sezonai, noteikti tiks aizpildītas visai ātri. Tieši tāpēc aicinām nenokavēt!

Sīkāka informācija par treniņu grupām, kā arī pieteikšanās nodarbībām pa tālruni 22840828 (Liene) vai e-pastu: liene_plavina@yahoo.com

NENOKAVĒ UN PIESAKIES!