Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš duetā ar Juriju Bogatovu triumfē Krievijas kausa izcīņā

Jānis Celmiņš

Mārtiņš duetā ar Juriju Bogatovu triumfē Krievijas kausa izcīņā
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: volley.ru

Mārtiņš Pļaviņš duetā ar Krievijas pludmales volejbolistu Juriju Bogatovu izcīnījuši uzvaru Krievijas kausa izcīņā, kas vienlaicīgi bija arī Austrumeiropas Zonālās asociācijas (EEVZA) noslēdzošais posms.

Turnīru Krievijā Latvijas un Krievijas apvienotais duets aizvadīja bez zaudējumiem un finālā pieveica Londonas olimpisko spēļu dalībniekus Konstantīnu Semjonovu un Sergeju Prokopjevu – 2:0 (21:18, 21:7).

Visa turnīra gaitā Mārtiņš ar savu pārinieku zaudēja tikai vienā setā, kopumā svinot septiņas uzvaras septiņās spēlēs, ar kopējo setu attiecību 14:1. Vēl jāpiemin, ka Bogatovs jau vienā no grupu turnīra spēlēm savainoja pirkstu lielāko daļu turnīra cīnījās ar savainojumu.

"Esmu priecīgs triumfēt turnīra Krievijā. Pēdējais mēnesis man padevies ļoti veiksmīgs, tas ir lieliski. Katra izcīnītā medaļa man ir ļoti svarīga, taču bronza olimpiskajās spēlēs ir līdz šim lielākais mans sasniegums. Paldies, ka uzaicinājāt mani uz šo turnīru. Tagad jākoncentrējas Krievijas čempionātam un jāmēģina iegūt vēl vienu medaļu," pēc turnīra pauda Mārtiņš.

Jāpiebilst, ka 2010. un 2011. gadā Mārtiņš Krievijas kausu izcīnīja duetā ar Aleksandru Samoilovu.