Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņš atgriezušies mājās, taču tikai uz dienu

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Šmēdiņš atgriezušies mājās, taču tikai uz dienu
Mārtiņš Pļaviņš, Aigars Birzulis un Jānis Šmēdiņš
Foto: Elīna Pļaviņa

Uz pavisam īsu brīdi mājās atgriezušies pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš. Jau ziņojām, ka vakar mūsu duets ar otro vietu Marseļā noslēdza dalību kārtējā FIVB Pasaules kausa posmā. Jau rīt puiši dosies uz Austriju, kur šonedēļ risināsies kārtējais PK posms.

Pēc atgriešanās Rīgā Mārtiņš un Jānis atzina, ka ir noguruši (ceļā mājup pavadīta gandrīz diennakts), taču laimīgi. Turnīrs Marseļā izvērtās vairāk nekā veiksmīgs un Latvijas duets izcīnīja sudraba medaļas, kas ir abu labākais sasniegums karjerā. Jānis Šmēdiņš gan atzina, ka finālā pietrūkusi veiksme. "Finālā nedaudz pietrūka veiksmes, Ķīnas pārim finālu pieredze ir krietni lielāka."

"Kopš Varnas turnīra neesam bijuši mājās un ļoti gribējās pabūt te kaut dienu. Meklējām iespējami lētākās biļetes, lai atgrieztos mājās un nu esam te," piebilda Mārtiņš Pļaviņš.

Tuvāko stundu laikā Jūsu uzmanībai nodosim arī video reportāžu no Lidostas "Rīga" - īsa saruna ar Mārtiņu un Jāni, viņu treneri Aigaru Birzuli, kā arī Jāņa draudzeni Elīnu un Mārtiņa sievu Lieni.

     [+] [-]

, 2010-07-26 22:01, pirms 14 gadiem
Lai veicas nākamajā posmā