Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Lielisks punkts sezonai: Durbanā izcīnīts sudrabs (+video)

Jānis Celmiņš

Lielisks punkts sezonai: Durbanā izcīnīts sudrabs (+video)
Aleksandrs Solovejs un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Dienvidāfrikas pilsētā Durbanā notiekošā FIVB Pasaules kausa sezonas noslēguma posmā finālā savā starpā tikās divi Latvijas dueti, kas ir vēl nebijis notikums Pasaules kausa tūrē. Latvijas pāru duelī Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš apspēlēja Mārtiņu Pļaviņu un Aleksandru Soloveju ar rezultātu 2:1 (15:21, 21:17, 15:10) , kļūstot par Durbanas "Open" uzvarētājiem, bet Mārtiņam ar Aleksandru - sudrabs!

Neviens no Mārtiņa un Aleksandra šajā turnīrā negaidīja medaļas. Puiši uz Durbanu brauca ar pamatotu mērķi par vismaz 5. vietu, taču sanāca spert pāris solīšus tālāk, iekļūstot finālā. Jāatzīmē, ka Solovejam pirms šī turnīra bija tikai viena izcīnīta uzvara PK posmu pamatturnīros. Šajās sacensībās viņš pārsteidza ne tikai sevi, bet arī pludmales volejbola pasauli, duetā ar Pļaviņu izcīnot sudraba godalgas.

Šī vasaras sezona mums ir galā! Turpināsim strādāt, lai nākamā būtu veiksmīgāka. Mārtiņa Pļaviņa plašā komanda saka paldies visiem, kuri atbalstīja, fanoja un juta līdzi, kā arī visiem, kas mūs kritizēja... Jūsu kritika mūs dzen uz priekšu.

Durbanas posma finālspēles ieraksts: VIDEO/DURBAN-FINAL-M-PLAVINS-SOLOVEJY-LAT-SMEDI...

     [+] [-]

, 2013-12-15 00:57, pirms 10 gadiem
malači, a kapēc bija elnās lentītes ap roku!?

     [+] [-]

, 2013-12-18 13:30, pirms 10 gadiem
antongalva rakstīja: malači, a kapēc bija elnās lentītes ap roku!?
Pieminot aizsaulē aizgājušo Mandelu...