Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam trīs uzvaras Turcijas čempionāta regulārā turnīra noslēgumā

Jānis Celmiņš

Pļaviņam trīs uzvaras Turcijas čempionāta regulārā turnīra noslēgumā
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: www.fivb.com

Trīs panākumus Turcijas pludmales volejbola čempionāta regulārā turnīra noslēgumā izcīnījis Mārtiņš Pļaviņš ar savu pārinieku Turcijā - Giginoglu Muratu, palīdzot „Halkbank” klubam regulāro čempionātu noslēgt otrajā vietā.

Turcijas čempionātā startē desmit klubi, kuri izspēlē trīs apļu turnīru un "play-off" turnīram kvalificējas četras labākās. Mārtiņa pārstāvētais klubs līgas turnīra tabulā ieņem otro vietu, atpaliekot vien no "Ziraat Bankasi" komandas.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Stambulā Pļaviņš / Murats (Halkmank) aizvadīja trīs pēdējās regulārā turnīra spēles, visās izcīnot panākumus ar rezultātu 2:0. Tādejādi Mārtiņa pārstāvētais klubs turnīra noslēgumā nodrošināja otro vietu. Regulārajam turnīram sekos „play-off” turnīrs, tā sākums 5. martā.

„Regulārais čempionāts ir beidzies. Atskatoties uz trešo apli, varu teikt, ka tikai trīs no deviņām spēlēm bija vieglas. Nezinu kāpēc, bet pārējās komandas labi spēlē tieši pret mums - laikam vēlas pierādīt, ka ar pliku roku nav ņemamas. Tas tikai nozīmē to, ka „play-off” būs ļoti interesanti. Tagad ir divas ar pusi nedēļas, lai nedaudz uzlabotu savu fizisko kondīciju un pieslīpētu pēdējās nianses laukumā. Jāgatavojas kārtīgi, jo paredzu, ka visas spēles būs ļoti grūtas un visas četras komandas ir gatavas cīnīties par zeltu,” pauž Mārtiņš Pļaviņš.

„Play-off” turnīrā iekļuvušas četras labākās regulārā čempionāta komandas, kuras savā starpā izspēlēs trīs apļu turnīru, noskaidrojot čempionāta uzvarētājus. Bez „Halkbank” „play-off” iekļuvušas arī „Ziraat Bankasi”, „Besiktas” un „Ran Lojistik” komandas.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)