Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņam un "SCC" sezona beigusies

Jānis Celmiņš

Šmēdiņam un "SCC" sezona beigusies
Jānis Šmēdiņš
Foto: www.scc-volleyball.de

Trešo zaudējumu Vācijas Bundeslīgā piedzīvojis Jānis Šmēdiņš un viņa pārstāvētā Berlīnes "SCC" komanda, kas šovakar izbraukuma mačā ar 0:3 piekāpās "VfB Friedrichshafen" klubam, sērijā piekāpjoties ar 0:3. Līdz ar to sezona Berlīnes klubam un Jānim ir beigusies. Vēl pāris pasākumi kopā ar komandu un aprīļa beigās Šmēdiņš jaunākais būs Latvijā.

Jau ziņojām, ka pirmajās divās abu komandu tikšanās reizē uzvaras ar 3:1 svinēja "VfB Friedrichshafen" vienība un sērijā līdz trim uzvarām izvirzījās vadībā ar 2:0. Šodien Fridrihšhāfenē risinājās trešā sērijas spēle un arī tajā Berlīnes klubam nācās samierināties ar zaudējumu – 0:3 (18:25, 19:25, 16:25).

Jānis Šmēdiņš šovakar devās laukumā Berlīnes komandas starta sešiniekā un guva vienu punktu.

Līdz ar šo zaudējumu Berlīnes "SCC" komandai sezona ir noslēgusies. Vācijas Bundeslīgas nolikums paredz, ka cīņa par trešo vietu nenotiek, līdz ar to Berlīnes klubs šosezon Vācijā dala trešo un ceturto vietu.

Līdz ar to jau nākamajā nedēļā Jānis atgriezīsies mājās, lai nedaudz atvilktu elpu un uzsāktu gatavošanos jaunajai pludmales volejbola sezonai.

Izmantotie resursi:
volleyball-bundesliga.de