Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš pēc uzvaras Turcijas turnīrā: "Šis mums ir liels panākums"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš pēc uzvaras Turcijas turnīrā: "Šis mums ir liels panākums"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: cev.lu

Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs šajā nedēļā startēja Turcijā notiekošajā CEV „Satellite” turnīrā, kura finālā pieveica austriešus Aleksandru Horstu un Klemeinu Dopleru, kļūstot par sacensību uzvarētājiem.

Mārtiņš un Aleksandrs sacensībās Turcijas smiltīs triumfēja, uzvarot sešās no sešām spēlēm. Sacensību finālā latvieši pieveica spēcīgos austriešus Dopleru un Horstu.

„Turcija ir manas otrās mājas, jo ziemā te spēlēju vietējā čempionātā. Šis mums ir liels panākums, jo Pasaules kausa posmu Šanhajā aizvadījām neveiksmīgi. Esam pateicīgi trenerim, saviem sponsoriem, faniem un ģimenēm. Lielisku turnīru aizvadīja Aleksandrs Solovejs, arī viņam šī ir liela uzvara. Priecē, ka šo turnīru nospēlējām stabili. Mājup vēl nesteigsimies, gatavosimies Eiropas čempionātam,” pēc turnīra pauda Pļaviņš.

„Pirmā spēle bija smaga, pēc tam progresējām ar katru nākamo spēli. Laikapstākļi šeit nebija tie labākie, taču esmu ļoti priecīgs par uzvaru,” piebilda Solovejs.