Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņš cienīgi piekāpjas Brazīlijas duetam

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Šmēdiņš cienīgi piekāpjas Brazīlijas duetam
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: www.fivb.com

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Gštādē notiekošo FIVB "Grand Slam" turnīra pamatsacensībās bijuši spiesti atzīt Brazīlijas dueta Marsio Araujo / Rikardo pārsvaru. Pirmajā setā Latvijas duets piekāpās brazīliešiem vien ar 28:30, otrajā – 18:21.

Jau ziņojām, ka Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ar pārliecinošu uzvar šodien sāka dalību Šveices pilsētā Gštādē notiekošā FIVB "Grand Slam" pamatturnīrā. Apakšgrupas pirmajā spēlē Latvijas duets divos setos pieveica kanādiešus Kristianu Redmanu un Riču Van Huizenu – 2:0.

Otrajā spēlē Latvijas duetam pretī stājās respektējamie brazīlieši Marsio Araujo un Rikardo, kuri turnīrā izsēti ar 11. numuru. Pirmais sets aizritēja līdzīgā cīņā, taču līdz seta galotnei brazīlieši iekrāja trīs punktu pārsvaru – 19:16. Mūsējie šajā brīdī galvas nenokāra un notika gandrīz neticamais – 21:21. Sets izvērtās varen spraigs un interesants, diemžēl ar laimīgām beigām Brazīlijas duetam – 30:28.

Arī otrā seta ievadā Jānis un Mārtiņš turējās braši un tehniskajā pārtraukumā ejot Latvijas "bīčistiem" viena punkta pārsvars – 11:10. Pēc pauzes latviešiem izdevās izvirzīties divu punktu vadībā – 15:13. Diemžēl sekoja neveiksmju sērija un brazīlieši arī otro setu prata noslēgt savā labā – 21:18.

Rīt Pļaviņš / Šmēdiņš aizvadīs atlikušo trešo apakšgrupas spēli, tiekoties ar vēl vienu Brazīlijas pāri Kunja / Tiāgo. Spēle risināsies uz ceturtā korta un tās sākums pulksten 13.00 pēc Latvijas laika.

  +7 [+] [-]

, 2010-07-08 20:50, pirms 14 gadiem
Nu rez apmierina pat neskatoties uz to ka ir zaudeets. Ejam pa augshupejoshu liikni viennoziimiigi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-07-09 01:57, pirms 14 gadiem
mister_negative rakstīja: atkal
SLIMI klomentaari no Tevis nejeega