Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Mārtiņam sudrabs Latvijas čempionātā; sākam gatavošanos vasaras sezonai

Jānis Celmiņš

Mārtiņam sudrabs Latvijas čempionātā; sākam gatavošanos vasaras sezonai
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Sportacentrs.com

Mārtiņš Pļaviņš un "Poliurs / Ozolnieki" komanda sestdien ar izcīnītām sudraba godalgām noslēdza Latvijas čempionātu, finālsērijā ar 1-3 piekāpjoties "Biolars" komandai, kurai šīs ir pirmais Latvijas čempionu tituls komandas pastāvēšanas vēsturē.

Sērijas pirmajā spēlē Ozolniekos "Poliurs" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 3:0, bet nākamajos trijos mačos cieta zaudējumus attiecīgi ar 2:3, 0:3 un 0:3, tādejādi sērijā zaudējot ar 1-3 un jau otro gadu pēc kārtas izcīnīja Latvijas čempionāta sudraba medaļas.

Mārtiņš piedalījās pirmajā, otrajā un ceturtajā sērijas spēlēs, gūstot attiecīgi 7, 26 un 5 punktus. Pēc sērijas pēdējā mača Mārtiņš pauda, ka pēc atgriešanās no Izraēlas klasiskā volejbola laukumā viņam klājies īpaši grūti, tāpēc arī pēdējais mačs nav bijis no tiem veiksmīgākajiem.

Jau pirmdien Mārtiņš kopā ar Jāni Šmēdiņu, trenera Aigara Birzuļa vadībā uzsāks kopīgu gatavošanos jaunajai pludmales volejbola sezonai. Kamēr laika apstākļi aiz loga nav tie iepriecinošākie, duets trenēsies Pludmales sporta centrā "Brazīlija", bet pie iespējas dosies apgūt arī āra laukumus. Pirmais turnīrs Mārtiņam ar Jāni ieplānots aprīļa beigās, kad no 24. - 29. aprīlim Polijas pilsētā Mislovicē risināsies šīs sezonas otrais Pasaules kausa posms.