Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pie Olimpiskā sporta centra Rīgā atvērti pludmales volejbola laukumi

Jānis Celmiņš

Jau ceturto sezonu pie Olimpiskā sporta centra (OSC), Rīgā, Grostonas ielā 6b, darbojas divi pludmales volejbola laukumi, piedāvājot iespēju uzspēlēt rīdziniekiem volejbolu pilsētas centrā. Laukumi būs pieejami ikvienam spēlēt gribētājam līdz pat septembra vidum. Jāpiemin, ka OSC treniņbāzi savām vajadzībām izmanto arī Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, un ne pirmo vasaru vien!

Laukuma noma stundā darba dienās no plkst. 9:00 līdz 16:00, kā arī piektdienās, sestdienās un svētdienās no 9:00 līdz 22:00, ir Ls 6,00, savukārt darba dienu vakaros no plkst. 16:00 līdz 22:00 laukuma nomas maksa stundā sastāda Ls 10,00.

Cenā ir iekļauts pilnībā aprīkots laukums, kas ietver sevī tīklu, līnijas un bumbas Mikasa VLS 300. Pēc volejbola spēles vai treniņa pieejama ģērbtuve ar dušām.

Šīs sezonas jaunums ir treniņu grupas Minusas Volejbola Skolā gan sievietēm, gan vīriešiem atbilstoši sagatavotības līmenim. Vairāk informācijas par treniņiem iespējams atrast mājaslapā Minusas Volejbola Skola un saņemt pa tālruni 26446886.

Informējam, ka pie OSC uzstādīta jauna, droša velo novietne ar video novērošanu.

Auto stāvvieta pieejama par Ls 0,70 stundā, kā arī iespējams automašīnu novietot bez maksas apkārtējā teritorijā.

Papildu informācija par laukuma nomas iespējām: ocriga.lv, rakstot uz e-pastu laura@ocriga.lv un pa tālr. 20266066.