Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam muguras savainojums

Jānis Celmiņš

Pļaviņam muguras savainojums
Mārtiņš Pļaviņš

Mārtiņš Pļaviņš guvis muguras savainojumu, kas viņam kopā ar Jāni Šmēdiņu var liegt dalību šonedēļ Maskavā gaidāmajā FIVB "Grand Slam" turnīrā pludmales volejbolā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē duets Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš piedalījās Igaunijas čempionāta pirmā posma sacensībās, taču pēc trim spēlēm bija spiesti no dalības turnīrā atteikties. Iemesls – Mārtiņa muguras savainojums.

Atpakaļ ceļā no Tartu Pļaviņš iegriezās Murjāņu Sporta ģimnāzijā, lai izmantotu ārsta pakalpojumus. Pēc masāžas un pāris "špricēm" Mārtiņš jutās labāk, taču joprojām mugura liek par sevi manīt. "Mugurai ir iekaisums un savilkti muskuļi. Esmu šķībāks par dažu labu 80 gadus vecu opīti," stāsta Mārtiņš. Šodien Pļaviņš dosies pie ārsta uz Latvijas Olimpisko Vienību un tikai pēc šī ārsta apmeklējuma kļūs skaidrs, vai abi kopā ar Jāni Šmēdiņu viņi dosies uz "Grand Slam" turnīru Maskavā.

     [+] [-]

, 2010-06-07 10:11, pirms 14 gadiem
VESEĻOJIES!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-06-07 10:24, pirms 14 gadiem
Laikam neveiksmiigaakais sezonas saakums kaads vispaar iespeejams...
"Peec zoles naak krishana"... cerams, ka notiks arii preteejais. Veseljojies Maartinj!

     [+] [-]

, 2010-06-07 11:59, pirms 14 gadiem
Copmani, kus tad bija tā zole? Vispār puikām neiet šogad, tas pats arī Sašam ar Ruslanu. Ja WC pirmo spēli pamatturnīrā vinnē, tad 17. vieta ir rokā. Un tā arī ir, pārējie tikai zāģi. Igauņiem iet labāk, tie arī paņēma Barsuku Kolodinski.

     [+] [-]

, 2010-06-07 12:37, pirms 14 gadiem
Šaize.... tā jau parasti notiek... lielajos čempjos viss ok, bet tieši vietēja mēroga pasākumos šitās neražas atnāk.
Ceram uz drīzu izveseļošanos, bet ja ir tik nopietni tad Maskava laikam ies secen...

  +1 [+] [-]

, 2010-06-07 13:26, pirms 14 gadiem
Brex rakstīja: Copmani, kus tad bija tā zole? Vispār puikām neiet šogad, tas pats arī Sašam ar Ruslanu. Ja WC pirmo spēli pamatturnīrā vinnē, tad 17. vieta ir rokā. Un tā arī ir, pārējie tikai zāģi. Igauņiem iet labāk, tie arī paņēma Barsuku Kolodinski.
Zoli domaaju Olimpiaadi
Krishana ir tagad, un pats zemaakais punkts laikam ir pashlaik, sliktaak vairs nevar buut, nav ne rezultaatu ne veseliibas... tikai trenera variaacijas par teemu, kas buutu ja buutu.
P.S. Estiem vairs nav paaris Kais/Vesik, braaljsi Vesiki laikam finito vai kas cits, bet nu jaunizceptajam paarim iet labi, 21.v. rangaa, 17,15 un 9.v. posmos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja