Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Samoilovs apvienos spēkus dalībai EEVZA turnīrā Krievijā

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Samoilovs apvienos spēkus dalībai EEVZA turnīrā Krievijā
Pļaviņš un Samoilovs pagājušajā vasarā izcīnīja Krievijas kausu
Foto: volley.ru

Šonedēļ Krievijas pilsētā Anapā risināsies Austrumeiropas Zonālās Asociācijas (EEVZA) fināla posms, kurā kopā atkal spēlēs Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs.

Pekinas olimpisko spēļu dalībnieki Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs pēc divu gadu pārtraukuma nolēma uzspēlēt kopā aizvadītajā gadā, kad piedalījās un uzvarēja Krievijas kausa izcīņā. Šosezon abi atkal spēlēs kopā un atkal Krievijā, kur šajā nedēļas nogalē risināsies EEVZA posma fināls.

Mārtiņa ierastais pārinieks Jānis Šmēdiņš jau tuvāko dienu laikā dosies uz Vāciju, kur aizvadīs klasiskā volejbola sezonu Vācijas Bundeslīgas klubā „Moers”, bet Aleksandra pārinieks Ruslans Sorokins šajās dienās gulsies zem skalpeļa. Viņam tiks veikta muguras operācija un aktīvus treniņus viņš varēs atsākt vien pēc pāris mēnešiem.

Tāpat abi kopā plāno spēlēt oktobrī Marokā notiekošajā FIVB Pasaules kausa posmā.

Aizvadītajā nedēļā Saša kļuva par divkārtēju Krievijas čempionu, šogad turnīrā triumfējot kopā ar Konstantīnu Semjonovu. Jāpiemin, ka turnīrā Anapā startēs arī Inguna Minusa un Inese Jursone.

     [+] [-]

, 2011-09-05 18:58, pirms 13 gadiem
Slikti, ka nevarēs startēt FIVB posmā ar ierastajiem partneriem, sanāk ka neiegūs reitinga punktus.